avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Activitate alina_bordeianu

Activitate alina_bordeianu

Răspuns la discuția model plangere prealabila penala
multumesc frumos.asa este.o zi buna
buna seara.am citit cum ca plangerea pt lovire sau alte violente se depune la politie.modelele care se gasesc pe net se adreseaza prim procurorului ...asa ca daca o depun la politie nu pot veni cu o plangere adresata procurorului ...stiu daca nu e institutia competenta in a solutiona plangerea o trimite la organul competent ..asa ca fac o plangere simpla neadresata nici unui organ de urmarire penala?:O
Răspuns la discuția lovire
imi cer scuze ca nu am specificat ..dar am fost lovita cu mana,nasul nu este rupt ... ...conducatorul unei masini a sustinut un examen ca sa conduca,nu?eu stau acasa si ma ingrijesc...ca port ochelari si 1 sapt trebuie sa stau acasa fara sa lucrez ca de cum sa ma duc asa la servici ..nu stiu oare merita ala care mi a facut asa ceva sa plateasca?nu caut sa ma imbogatesc .....
Discuție lovire
buna ziua.am fost lovita,am scos certificat medico-legal in care scrie ca prezint excoriatii,leziuni care necesita pentru vindecare 2-3 zile.prin urmare i se va da doar o amenda pentru lovire.ma pot constituii ca parte civila ?sa cer daune morale si materiale?va multumesc!
Discuție testament
buna ziua.am un apartament cu 3 camera,bun drept mostenire,mai exact am pe apartament un contract de vanzare-cumparare dar de fapt si drept e o donatie ascunsa facuta de bunica mea cand eram copil tutore fiind pana la varsta majoratului tatal meu.anul trecut am avut niste probleme grave de sanatate si la 24 ani era sa mor,singura mea grija fiind apartamentul.. daca mor la succesiune vine tatal,mama si fratele meu fiecare avand cota parte egala fiind rude de gradul 1....pt ca cu tatal meu nu m am inteles niciodata si nu as vrea sa le faca viata un calvar mamei si fratelui meu in caz ca as muri m am gandit sa mi fac un testament olograf prin care sa il inlatur de la succesiune....intrebarea mea este poate fi atacat in instanta?ma gandesc sa mi fac un testament care sa nu poate fi atacat deloc iar ca mostenitori de drept sa fie mama si fratele meu ...este mai mult o precautie ...asa ce ma sfatuiti?as vrea nevoie de un sfat!
Discuție mostenire
buna ziua.a murit prietenul meu care acum 2 luni a imprumut 5300 ron de la brd,facand un credit pentru nevoi personale.daca mostenitorii de drept accepta mostenirea trebuie sa plateasca creditul?sau se acopera din asigurarea obligatorie de viata!precizez ca nu se preia mostenirea sub beneficiu inventar,mostenirea acoperind valoarea creditului.banca poate cere mostenitorilor sa plateasca?va multumesc anticipat!