Buna ziua.
Va rog am o intrebare: cum se poate ,,legaliza'', sub ce forma se poate trece la plata pausara un locatar care are contorizata apa si de 5-6 ani o familie de 4 persoane ,,consuma'' NUMAI 3 Mcubi/luna?! Mentionez ca aparatele sunt controlate-sigilate-verificate la zi iar balconul este la 2-3 zile plin cu rufe la uscat......Am facut ,,notificare'' la presedintele de asociatie si raspunsul a fost ca totul este ,,in regula''.Oare cine si de ce sa'i plateasca apa?! Oricata ,,economie'' ai face si nu poti realiza acest ,,consum'' de 3 m cubi/luna la 4 persoane!!!#-o
Va multumesc anticipat!:)
Buna ziua.
De ani de zile ma deranjeaza vecinul de sus......dupa ora 22, cand a fost cazul....am chemat politia.....acum face zgomote mai ,,elaborate''....rare si mai in ,,surdina''....nu stiu ce sa mai fac!?! Va rog, puteti sa'mi dati un model de plangere ,,fundamentata juridic''.....temei legal?!....Va rog un sfat,ceva?!
Multumesc mult!#-o
Buna.Am facut o plangere la politie(...ne'a ,,tepuit'' o ,,firma'', am dat avans pentru izolarea blocului si n'au terminat, au disparut....), au trecut 30 de zile si n'avem nimic scris -concret, ce trebuie sa facem( banuim ca exista legaturi de rudenie intre faptuitor si un agent....)?! Cineva mi'a sugerat de DIICOT?! Cum ar trebui sa fac plangerea, care ar fi etapele cele mai ,,scurte'' si cu rezultate ,,imediate''?!#-o:(
Buna ziua. Va rog, ma intereseaza modul, forma prin care putem sa ne recuperam banii dintr'o ,,teapa -inselatorie''.....Mai multi locatari dintr'o scara de bloc(5.....sunt mai multi dar, luam numai acest caz!), am gasit o firma cu care sa ne izolam exteriorul blocului cu polistiren....Fiecare a dat sume intre 1500 si 3000 de lei, lucarea s'a demarat si efectuat pe o portiune de max 30 % la parter +2 etaje(etajul1 si 2) iar etajul3 si 4 nu s'a ,,atacat''.....,,Firma'' a disparut( au taiat ,,chitante'' cu fiecare in parte -NU CHITANTE ,,PERSONALIZATE''! si ,,contracte de prestari servicii'' nedatate si nesemnate....PARCA AM FOST ORBI!!)#-o, si au disparut, nu mai raspund la telefoane sau adrese....Am facut plangere la politie(PITESTI - SECTIA1) si mai avem de asteptat inca 0 saptamana......Suntem cam sceptici, acest ,,patron'' a lansat si zvonul ca este ruda cu unul dintre comisarii de la aceasta sectie de politie si la fel, a mai facut ,,lucrari'' unui judecator din Arges.....:P
Fiind vorba, in afara de noi (5 familii), de inca cel putin 10 familii de prin alte cartiere din oras, CE PUTEM FACE, CUM AM PUTEA S'O SCOATEM LA CAPAT?! Din pacate suntem cam saraci....ne'am imprumutat pentru aceasta ,,ac tiune'' si uitati unde am ajuns!:(#-o
Va multumim anticipat pentru ajutorul Dvs-tra!