avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare bani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare bani

Buna ziua. Va rog, ma intereseaza modul, forma prin care putem sa ne recuperam banii dintr'o ,,teapa -inselatorie''.....Mai multi locatari dintr'o scara de bloc(5.....sunt mai multi dar, luam numai acest caz!), am gasit o firma cu care sa ne izolam exteriorul blocului cu polistiren....Fiecare a dat sume intre 1500 si 3000 de lei, lucarea s'a demarat si efectuat pe o portiune de max 30 % la parter +2 etaje(etajul1 si 2) iar etajul3 si 4 nu s'a ,,atacat''.....,,Firma'' a disparut( au taiat ,,chitante'' cu fiecare in parte -NU CHITANTE ,,PERSONALIZATE''! si ,,contracte de prestari servicii'' nedatate si nesemnate....PARCA AM FOST ORBI!!)#-o, si au disparut, nu mai raspund la telefoane sau adrese....Am facut plangere la politie(PITESTI - SECTIA1) si mai avem de asteptat inca 0 saptamana......Suntem cam sceptici, acest ,,patron'' a lansat si zvonul ca este ruda cu unul dintre comisarii de la aceasta sectie de politie si la fel, a mai facut ,,lucrari'' unui judecator din Arges.....:P
Fiind vorba, in afara de noi (5 familii), de inca cel putin 10 familii de prin alte cartiere din oras, CE PUTEM FACE, CUM AM PUTEA S'O SCOATEM LA CAPAT?! Din pacate suntem cam saraci....ne'am imprumutat pentru aceasta ,,ac tiune'' si uitati unde am ajuns!:(#-o
Va multumim anticipat pentru ajutorul Dvs-tra!
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 06:37, 16 Noiembrie 2010
singura solutie este sa-i chemati in judecata pentru nerespectarea clauzelor contractuale, daca se incadreaza in acest aspect...;) Daca ziceti ca acest patron e "pilos", ar fi bine sa pregatiti bine actiunea si eventual cu un avocat din alta parte.
ati putea sa formulati si o plangere penala, intrucat daca sunt mai multi in situatia dvs. , e bine sa fie prinsi si dusi acolo unde le este locul. Cat despre prejudiciu, in situatii de de acest gen, nu prea e ce sa se recupereze, insa nu strica daca va informati pe la registrul comertului despre situatia societatii titluare de contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda administrator Andrei1313 Andrei1313 Buna ziua, doresc sa fac o plangere penala impotriva administratorei care este si incasatoarea blocului si are acces la banii din contul asoc de prop din ... (vezi toată discuția)
Cum putem scapa de indiferenta romanilor? Dana Marin Dana Marin Incep acest subiect pentru ca m-am lovit in ultimul an de un val foarte mare de indiferenta a romanilor, membri sau nu ai asociatiilor, oameni care traiesc la ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie, fiu impotriva mamei, nenumarate semnalari elektrowlad elektrowlad Buna Ziua, In primul rand va multumesc pentru ca cititi aceste randuri, s\'ar putea sa dureze dar voi incerca sa fiu concis. EU- Sunt fiul agresorului si ... (vezi toată discuția)