Vrei sa te ajutam sa faci rau unor persoane care incearca sa reziste in perioada asta?. Ce se mai aplica vorba asta " sa moara capra vecinului" in Romania.
Apropo, ca sa stii, orice actiune are o reactiune. Faci rau si dupaia incepi cu rugaminti de genul" Ce am facut eu Doamne sa merit xxx yyy" fara sa-ti aduci aminte ca in loc sa stai in banca ta faci dinadins sa lasi probabil 2-3 sau mai multe persoane fara munca.
Daca peste o luna se schimba presedintele si noul presedinte face adresa catre primarie da, deoarece functionarii nostrii sunt foarte receptivi in a face rau.
Probabil ca vor cere semnatura noului presedinte si tot asa.
nu am fost eu cel care a postat noul topic, probabil alta persoana afectata de decizia presedintelui.
Ce sa inteleg eu de aici. Ca nu conteaza daca asociatia este de acord cu functionarea magazinului, daca presedintele (personal) nu vrea. Cumva in statului asociatiei de proprietari, este stipulat faptul ca presedintele are atributii nelimitate de dictator?
Din 2005 pana acum am primit avzitul faborabil al vecinilor direct afectati si al presedintelui. Numai ca acum noul presedinte nu vrea sa puna stampila.
La parterul unui bloc am un magazin care functioneaza din anul 2005, acum s-a schimbat conducerea asociatiei de proprietari si respectiv si presedintele acestuia,
Acesta nu vrea sa imi stampileze cererea pe care trebuie sa o depun la primarie pentru obtinerea autorizatiei de functionare.
Tin sa precizez ca am fost din usa in usa la aproape toti locatarii si am obtinut 32 de semnaturi, ( o parte dintre acestia nu au fost acasa)
Este sau nu obligat presedintele in conformitate cu tabelul obtinut sa puna stampila? Tinand cont de faptul ca presedintele este ales de 50+1 din locatari, iar eu in tabel intrunesc majoritatea relativa.
Acesta a declarat ca imi semneaza daca vin cu tabelul cu acordul 100% al locatarilor. Lucru imposibili deoarece el nu va semna.