avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale politia economica
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

politia economica

as vrea sa stiu si eu adresa politiei economice unde pot face o sesizare,ca nu gasesc nicaieri pe internet aceasta adresa ; am o problema cu o societate comerciala di piata Gorjului sect.6.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: sarbu_robert , utilizator 11:40, 11 Decembrie 2010
Facti sesizare la Politia municipiului Bucuresti la Sectia Investigare a Fraudelor, pe scurt SIF.
Vrei sa te ajutam sa faci rau unor persoane care incearca sa reziste in perioada asta?. Ce se mai aplica vorba asta " sa moara capra vecinului" in Romania.

Apropo, ca sa stii, orice actiune are o reactiune. Faci rau si dupaia incepi cu rugaminti de genul" Ce am facut eu Doamne sa merit xxx yyy" fara sa-ti aduci aminte ca in loc sa stai in banca ta faci dinadins sa lasi probabil 2-3 sau mai multe persoane fara munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primãria refuzã sã respecte legile seduardg@yahoo.co.uk seduardg@yahoo.co.uk Cui sa ne adresam pentru a obliga Primăria Sector 6 să respecte legile 114/1996 şi 230/2007? Primăria a emis Acord de funcţionare magazin (cu schimbarea ... (vezi toată discuția)
Intimidare lili_postelnicu lili_postelnicu Buna ziua! Am o problema la locul de munca cu o domnisoara - colega din alt departament - care incearca sa ma intimideze, sa ma determine sa parasesc locul de ... (vezi toată discuția)
Credit fals pe numele sotiei luat de altcineva doclaro doclaro Buna ziua, In martie 2008 m-am casatorit civil. Sotia a luat numele meu de familie. In iunie 2008 ne-am mutat intr-o garsoniera, proprietatea tatalui meu. ... (vezi toată discuția)