avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intimidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intimidare

Buna ziua!
Am o problema la locul de munca cu o domnisoara - colega din alt departament - care incearca sa ma intimideze, sa ma determine sa parasesc locul de munca.
Peste tot unde se duce ma vorbeste de rau, ma jigneste, in ultima perioada a inceput sa ma urmareasca, sa ma filmeze, sa-mi faca poze.
Din cate am inteles, are o oarecare sustinere din partea unor persoane influente din oras care ori o invata ori o sustin in tot ce face. deasemenea in ultimul an a trimis nenumarata mesaje jignitoare la adresa mea, pe numarul de telefon al prietenului meu si de pe diverse numere.
A fost facuta plangere la politie, dar ea s-a dus si a facut vreo 20, toate cu acelasi continut, fara nici o proba si diverse sectii de politie. a mers pana la Ministerul deJustitie cu aceeasi plangere, determinand controale in sectiile unde a depus plangeri,
Nu mai stiu ce sa fac, cum sa fac ca sa inceteze.
As vrea sa mai mentionez ca in urma unor discutii libere cu cativa medici, acestia au ajuns la concluzia ca este decompensata, dar nimeni nu ia nici o masura impotriva ei.
va rog mult ajutati-ma!

Alte discuții în legătură

Urmarire, fotografii marinavanessa marinavanessa Sotia fostului sot, tatal copilului meu, ma urmareste si imi face fotografii pe strada, in parc, imi scrie sms-uri jignitoare, e-mailuri cu acelasi continut. ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pt injurii Gravensen Gravensen Buna ziua, Am fost pus in fata urmatoarei situatii: Locuiesc la bloc, la ultimul etaj mai precis et 8, Locuiesc cu ai mei parinti (pensionari) si una ... (vezi toată discuția)
Furt telefon din camera stefaniamihaela stefaniamihaela Buna ziua, In weekend mi-a fost furat telefonul mobil mie si unei prietene, in timp ce noi ne aflam in camera si dormeam. Hotii au deschis usa, au intrat si ... (vezi toată discuția)