avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Activitate Potarniche

Activitate Potarniche

Salutare, am primit recent o scrisoare de la CAS cum ca in 2010 am inregistrat venituri de aprox 5000-10000 RON pentru care nu am platit impozit la ...CAS.

In 2010 inca eram student. Mi-am adus aminte ca ma ocupam de pariuri, exclusiv ONLINE.

Intrebare: pariez 100 lei, cota 1.05 => daca iese cum pariez eu, in loc de 100 lei o sa am 105 lei. Ce se considera venit in situatia asta 105 lei sau 5 lei ?

2: eu am retras de pe contul online al casei de pariuri doar suma de 200 RON, restul de bani pe care i-am avut / castigat pe contul casei de pariuri i-am pierdut. 200 RON a fost SINGURA suma extrasa pe un card de debit, pe numele meu. Exista vreo sansa ca institutiile statului sa se fi interesat de ceea ce s-a intamplat in interiorul contului de pe internet?


Edit: am vorbit cu reprezentanti ai casei de pariuri. Este vorba despre o firma localizata in alta tara. Ei sustin ca responsabilitatea declararii castigurilor revine in totalitate clientilor.
Răspuns la discuția Vatamare corporala
daca partea vatamata isi retrage plangerea , eu mai primesc vreo amenda sau ceva ? sau daca isi retrage plangerea pur si simplu nu mai am dosar penal si platesc amenda ?
O sa incerc sa fiu pe cat de succint pot fi .

In urma unei neintelegeri cu un anumit individ ( neintelegerea , este discutabila, nu intru in detalii ) , am ajuns la un conflict cu aceasta persoana . Am lovit-o [ o singura data, in burta, nu puternic ( fara cauzare de semne etc ) ] a sunat la politie , politia a venit a fost intocmit proces verbal urmand ca el sa continue cu plangerea mai departe etc etc.

1: sa presupunem ca acea persoana merge pana in panzele albe cu plangerea , eu , conform actiunilor mele ma incadrez la "(1) Lovirea sau orice alte acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu zile-amendă" . Cam cat as putea sa primesc ? Si cam cat s-ar stabili ziua de amenda ?


2: din experientele personale pe care le-ati avut dvs. cat de des vor cei vatamati sa se ajunga intr-atat de departe [ instanta => inchisoare ] pentru un singur pumn dat la nervi intr-o cearta ?