avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Activitate Adriana_S

Activitate Adriana_S

Răspuns la discuția Demisie Art 79 Codul Muncii
Specific de asemenea ca am solicitat incheiere cu data de 18.10,dar am fost pontata si in zilele de 19.10 si 20.10 desi nu am fost prezenta la locul de munca.De asemenea,demisia mea a survenit in urma unui conflict direct cu Directorul Zonal(superiorul meu direct),acesta amenintandu-ma pe baza gestiunii pe care o aveam in grija si efectuand un inventar cu data de 20,cand eu nu mai eram angajata,dar solicitand pontarea mea pana in 21.10 .Specific ca inventarul fuseses efectuat in data de 11.10,cu comisie,drept urmare demisia mea nu a rezultat in urma niciunui inventar,in schimb am fost amenintata ca voi fi data in judecata pt un minus fictiv foarte mare,declarat in data de 20.10.probabil din acest motiv sunt si pontata mai multe zile,cu toate ca nu am fost prezenta la locul de munca.Este legal sa fiu pontata in acele zile fara sa fiu la locul de munca?
Mi-am inaintat demisia solicitand incheierea CIM cu art 79 dar pe cartea de Munca mi-a fost operat incetare CIm cu art 55 b,"conform demisiei angajatului" desi demisia mea specifica altceva.Este legal sa solicit ceva iar angajatorul sa imi opereze altceva?
Buna!Mi-am inaintat demisia acum o luna cu art 79,la zi,cu data de 18.10.2010.Am inaintat-o superiorului direct si am scris-o in prezenta acestuia,conform formularului tip de la Resurse Umane al firmei angajatoare.Astazi am primit Cartea de Munca in care mi se specifica incheierea CIM cu art 55 b,conform cererii mele inregistrate in data de 21.10.2010.Este legal sa aduc la cunostinta demisia si sa mi se incheie CIM cu alt articol decat cel pe care l-am trecut eu pe demisie?Specific de asemenea ca am fost pontata "prezent" in 19.10 si 20.10 ,desi eu nu am mai fost prezenta la locul de munca,comunicand demisia cu data de 18.10 Superiorului direct.
Va multumesc anticipat!