avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Activitate iakobzoltan

Activitate iakobzoltan

Buna ziua!va rog sa ma ajutati intr-o problema,sunt angajat intr-o primarie,conform noii legi 330/2009 privind personalul platit din fonduri publice este corect ca in cartea de munca unde pana nu demult scria meseria de electrician 3 ,din 01.01. 2010 sunt trecut ca muncitor calificat 3 gradatia5,sunt echivalente aceste doua aspecte?la resurse umane mi-au spus ca sunt le fel incadrat doar ca dupa noua lege asa trebuie trecut...si o alta intrebare:trebuie sa existe fisa postului in dosar la resurse umane langa contractul de munca sau nu?este corect ca fisa sa nu se afle la dosar ci la seful meu direct?Va multumesc.
Răspuns la discuția tichete cadou
deci...in dec. 2009 am primit tichete cadou de 100ron..,in 2008 dec. suma tichetelor au depasit 200 ron , explicatia pe care am primit-o a fost ca in urma verificarilor facute de curtea de conturi aceste tichete cadou trebuiesc impozitate chiar daca au trecut doi ani..., am inteles...dar nu imi este clar impozitarea tichetelor primite in dec. 2009 care nu depasesc 100 ron...si sunt impozitate dupa 1 iul 2010 dupa cum v-am scris.daca e ceva in neregula, pot verifica cei de la protectia consumatorului?in baza carei legi au pus impozit pe tichete cadou sub 150 ron?am citit ca nu e legal...
Discuție tichete cadou
este legal impozitarea tichetelor cadou sub 150 ron primite in dec. 2009?