avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general tichete cadou
Discuție deschisă în Contabilitate în general

tichete cadou

este legal impozitarea tichetelor cadou sub 150 ron primite in dec. 2009?
Cel mai recent răspuns: iakobzoltan , utilizator 12:50, 18 Noiembrie 2010
reveniti , va rog, cu detalii ...
Tentatia ar fi sa spun "nu" , dar daca e vorba de o corectie sau altceva ? Raspunsul "nu" nu ar mai fi bun ...
deci...in dec. 2009 am primit tichete cadou de 100ron..,in 2008 dec. suma tichetelor au depasit 200 ron , explicatia pe care am primit-o a fost ca in urma verificarilor facute de curtea de conturi aceste tichete cadou trebuiesc impozitate chiar daca au trecut doi ani..., am inteles...dar nu imi este clar impozitarea tichetelor primite in dec. 2009 care nu depasesc 100 ron...si sunt impozitate dupa 1 iul 2010 dupa cum v-am scris.daca e ceva in neregula, pot verifica cei de la protectia consumatorului?in baza carei legi au pus impozit pe tichete cadou sub 150 ron?am citit ca nu e legal...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit tichete cadou mylly mylly Buna ziua, Sunt cadru didactic si in primavara anului 2009 am primit tichete cadou in valoare de 700ron. Saptamana trecuta am primit o adresa din partea ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou impozitate wiliilie wiliilie Buna ziua! Am fost anuntat la servici ca va trebui sa ni se impoziteze tichetele, primite in 2009, cu ocazia pastelui! Este legal? (vezi toată discuția)
Impozitare tichete cadou neghina94 neghina94 Buna ziua! Am si eu o nelamurire in legatura cu impozitarea tichetelor cadou. Multinationala la care lucrez a oferit angajatilor in luna aprilie(cadou de ... (vezi toată discuția)