avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... tichete cadou impozitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

tichete cadou impozitate

Buna ziua!
Am fost anuntat la servici ca va trebui sa ni se impoziteze tichetele, primite in 2009, cu ocazia pastelui!
Este legal?
Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 10:53, 1 Martie 2010
Este legal . Sunt neimpozabile doar tichetele cadou acordate in beneficiul copiilor minori cu ocazia Pastelui,Craciunului ,etc. in cadrul valorii de pana la 150 Ron .
Multumesc!=D>
Mi s-a spus ca mie, avand 2 copii, nu mi se vor impozita aceste tichete. Oare voi avea vreo surpriza neplacuta si sa-mi fie totusi impozitate?
Depinde cum va considera angajatorul si ce decizie s-a luat . Daca selecteaza din toti salariatii pe cei care au copii si i-au decizie in acest sens , e foarte bine .Dvs.care aveti 2 copii minori nu veti avea tichetele impozitate pentru ca e pana la 150 ron de fiecare copil .
Noi am acordat tichete cadou si am impozitat la toata lumea pentru ca nu s-au acordat in beneficiul copiilor minori . Unitatea este prea mare ca sa incepem sa selectam pe cei care au copii minori si nu am vrut sa facem discutii intre salariati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare tichete cadou mmarianne mmarianne Buna ziua, Cu ocazia zilei de 20 iulie - societatea noastra sarbatoreste ziua patronului spiritual, ocazie cu care a acordat salariatilor tichete cadou in ... (vezi toată discuția)
Cadou craciun: tichete cadou si bani ContSters73874 ContSters73874 Buna ziua, Unitatea a acordat de Craciun ”cadou” angajatilor [b]in valoare totala de 400 ron / pers[/b]., (total 10 angajati = 4.000 ron), ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou elyss elyss Buna ziua Tichetele cadou oferite salariatilor pentru Paste se impoziteaza? Valoarea este de 150 lei / salariat. Limita de 150 lei neimpozabila este pentru ... (vezi toată discuția)