avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reincadrarea in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reincadrarea in munca

Buna ziua!va rog sa ma ajutati intr-o problema,sunt angajat intr-o primarie,conform noii legi 330/2009 privind personalul platit din fonduri publice este corect ca in cartea de munca unde pana nu demult scria meseria de electrician 3 ,din 01.01. 2010 sunt trecut ca muncitor calificat 3 gradatia5,sunt echivalente aceste doua aspecte?la resurse umane mi-au spus ca sunt le fel incadrat doar ca dupa noua lege asa trebuie trecut...si o alta intrebare:trebuie sa existe fisa postului in dosar la resurse umane langa contractul de munca sau nu?este corect ca fisa sa nu se afle la dosar ci la seful meu direct?Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Schimbare functie maiamaria maiamaria ii pot schimba functia unui salariat de la muncitor necalificat la electrician - sef de echipa? e nevoie sa fie o perioada electrician? va multumesc (vezi toată discuția)
Promovarea conform legii 330/2009 ContSters97289 ContSters97289 Subsemnatul State Valentin, domiciliat in Braila, str.Rosiorilor, nr.43, bl.C6, sc.2, etj.4, apt.35,va aduc la cunostiinta urmatoarele: La data ... (vezi toată discuția)
Trasabilitate fisa instruire ssm-fisa de post-fisa de aptitudini - ocupatie/functie dorintabirta dorintabirta Buna ziua, In urma unui audit extern pentru certificare pe OHSAS, am avut o observatie care se refera la: Informatiile inscrise in fisele de instruire SSM ... (vezi toată discuția)