avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Activitate roberta17

Activitate roberta17

Am obtinut majorarea pensiei alimentare in luna iulie de la 450 ron la 900 ron,fostul sot fiind stabilit in State.El refuza sa-mi plateasca suma majorata si luna asta a introdus cerere de dminuarea alocatiei pe motiv ca mai are un copil si si-a schimbat jobul und ecastiga mai putin.
Credeti ca as avea sansa acum sa introduc actiune penala pentru neplata?el daca a deschis proces de dminuare eu as avea castig chiar daca mi-a trimis suma partiala si nu cea la care a fost obligat?
Va multumesc.
Răspuns la discuția dimunarea pensiei alimentare
Ma scuzati ca am trimis unde nu trebuia mesajul,dar va multumesc mult pentru amabillitatea de a-mi raspude. Eu am castigat dupa cum v-am zis majorarea si am motivat faptul ca el face parte dintr-o asociatie a inginerilor si catsiga destul de bine .Acum el cere diminuarea de la 900 cat a fost obligat pentru ca s-a schimbat serviciul si nu-mi plateste decat 450 cum platea inainte de a obtine sentinta irevocabila din iulie.Nu va mai deranjez cu aceste subiect decat ata vroiam sa stiu daca pot cere sa-mi plateasca pina la o noua sentinta suma de 900 care a fost stabilita?
Fostul meu sot este plecat in State si in urma hotararei de majorare pe care am obtinut-o in luna iulie a fost obligat la plata unei alocatii de 900 Ron.Momentan el imi trimite 450 ron si a deschis proces de diminuare a alocatiei luna octombrie pe motiv ca si-a schimbat locul de munca avind un venit mai mic si ca are al 2 lea copil.
Va rog sa-mi spuneti daca as avea castig de cauza daca il dau in judecata penala pentru neplata chiar daca eu primesc numai partial alocatia?
Mentionez ca eu nu pot dovedi venitul lui ca este in State si nu-mi raspund la e-mailuri fiind alte legi.
Va rog sa-mi raspundeti pentru ca sunt intr-o siuatie delicata si nu am bani pentru a palti avocati.
Multumesc anticipat