avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Activitate lady-bugs

Activitate lady-bugs

da pai am decis sa luam un avocat al familiei sa se ocupe,m-ai ales ca toate originalele sunt la bunul si saracul unchi, care incearca sa santajeze ca vrea si el o parte,dupa ce toata viata nu a stiut macar ca a avut 5 nepotiX-(eh....dumnezeu va face lumina,multumesc mult pentru sfat,si mult succes ,sa auzim de bine
as dori sa ma consiliati,deci daca suntem 5frati fiecare isi va putea lua pensia de uramas?,mentionez ca toti is casatoriti si cu familie de la 29 de ani in sus.iar mama si tata is divortati decand aveam eu 6 ani,sau se va desemna o persoana care apoi prin conventie intre noi scrisa,va inmana fiecaruia o data pe luna suma care i s-ar cuveni?si daca e sa fie desemnat unul dintre copii care ar fi forma legala care se face intre frati ?va multumesc din suflet.apoi e corect ca fratele tatalui meu sa nu ne dea nici un document referitor la tata si doar copiile?certificatul de deces ,decizia de pensie ,actele de pe casa si multe altele.cum se pot recupera in termeni legali?o zi buna si astept notite .