as dori sa ma consiliati,deci daca suntem 5frati fiecare isi va putea lua pensia de uramas?,mentionez ca toti is casatoriti si cu familie de la 29 de ani in sus.iar mama si tata is divortati decand aveam eu 6 ani,sau se va desemna o persoana care apoi prin conventie intre noi scrisa,va inmana fiecaruia o data pe luna suma care i s-ar cuveni?si daca e sa fie desemnat unul dintre copii care ar fi forma legala care se face intre frati ?va multumesc din suflet.apoi e corect ca fratele tatalui meu sa nu ne dea nici un document referitor la tata si doar copiile?certificatul de deces ,decizia de pensie ,actele de pe casa si multe altele.cum se pot recupera in termeni legali?o zi buna si astept notite .
va pot raspunde pt k si eu sunt urmas al unui erou martir al rev din dec 89,da toti fratii veti lua indemnizatia aceea reparatorie care se da dupa tatal vostru dak aveti toate documente care atesta k el e erou al rev dec 89.la dosare veti depune doar copii originalele raman la dvs,beneficiati de aceasta indemnizatie doar dak nu ave4ti un loc de munk si dak aveti documente de la fortele de munk cum k nu au la dispozitie un loc munk pt pregatirea pe care o aveti...sper k v.am fost de ajutor un pic
da pai am decis sa luam un avocat al familiei sa se ocupe,m-ai ales ca toate originalele sunt la bunul si saracul unchi, care incearca sa santajeze ca vrea si el o parte,dupa ce toata viata nu a stiut macar ca a avut 5 nepotiX-(eh....dumnezeu va face lumina,multumesc mult pentru sfat,si mult succes ,sa auzim de bine
Intrebare
orhidea
mama a decedat,am facut succesiune cu tata si fratele meu.nu avem carte funciara si nici iesire din diviziune.eu acum vreau sa -mi construiesc o casa in aceasi ... (vezi toată discuția)
Revolutie-holocaust
ioannn
Tatal meu a fost impuscat in Revolutia 89. Eu am ramas orfan + mai am 3 frati, cu mama. Dincolo de toate discutiile si paralelele care s-au facut intre ... (vezi toată discuția)