creatza27 a scris:
Buna ziua,
Mii de scuze dak nu scriu unde trebuie,as avea rugamintea la un raspuns concret din partea dvs la nedumerirea mea.
Am gasit sa inchiriez un apartament,nu prin agentzie ci am luat legtura direct cu proprietara,de fapt cu mama proprietarei....multa targuiala a fost cu pretzu,intrun final am aj la o intelegere,dar mi se pare umpic cam dubios faptul k a spus k facem contract cu care ea va merge la fisc sh am intentionat sa merg sh eu dar ma refuzat,a zis k nu este treaba mea,k ea va trebui sa mearga,nu stiu acum in ce consta un contract facut la fisc,sh daca ma pot increde in ea k merge acolo,ori ma pot pacali k nici nu se duce si ii dau si banii sh eu raman pe langa,am o retzinere in privintza asta k totusi e vb de 210e garantzie +210e o luna chirie,si km de doua luni incerca sal inchirieze,asta iarasi mi se pare dubios k in 2 luni nu a gasit pe nimeni,eu am dat de ea la mijlocul acestor 2 luni dar nu eram pregatita sa ma mut si iam zis k dak pana in 15 luna asta nu gaseste pe nimeni sa incerce sa ma sune poate cumva cumva ne intelegem.Un contract facut la notar nu ar fi ok,desi nu stiu dak ar accepta la cum ma refuzat cu fiscu.
Multumesc de atentia acordata si sper sami datzi un rasp repejor k in aceasta seara trebuie sa iau legatura telefonic cu ea,eu as km sta pe locul meu din pct meu de vedere acum sa vad ce parere avetzi sh dumneavoastra,o zi frumoasa.
la financiar doar se inregistreaza contractul ca proprietara sa plateasca impozit, chiar nu e treaba dvs sa mergeti sau daca il inregistreaza.
preocuparea dvs trebuie sa fie contractul dintre dvs si proprietara , sa aveti scrisa suma ce i-ati dat-o ca si chirie , garantie etc, sa fie intocmit corect.