avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare

mama a decedat,am facut succesiune cu tata si fratele meu.nu avem carte funciara si nici iesire din diviziune.eu acum vreau sa -mi construiesc o casa in aceasi curte,nu legata de casa in care locuiesc tatal si fratele meu.intrebarea este ce acte trebuie sa obtin pt a ma apuca de constructie?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters190226 , utilizator 21:10, 11 Aprilie 2011
am citit raspunsul d-tra,dar asi doro sa stiu iesirea din diviziune presupune ca prim pas intocmirea cartii funciare?
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imchiriere spatiu persoane juridice gabi.04 gabi.04 o firma platitoare de tva vrea sa inchirieze un spatiu pt un loto,,,ce are de facut in afara de contractul de inchiriere??tr sa mai depun ceva la ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere Florian59 Florian59 buna ziua , am o intrebare , locuiesc in Bucuresti(domiciliul stabil) si am o casa in Braila(casa parinteasca) pe care vreau s-o inchiriez ,...unde se face ... (vezi toată discuția)
Neplata abonamentului zubilik zubilik buna ziua. am si eu o problema. in 2008 am incheiat un contract la compania de telefonie cosmote pentru 2 ani.. contractul a decurs normal pana in ultima luna, ... (vezi toată discuția)