avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită neplata abonamentului
Discuție deschisă în Executare silită

neplata abonamentului

buna ziua. am si eu o problema. in 2008 am incheiat un contract la compania de telefonie cosmote pentru 2 ani.. contractul a decurs normal pana in ultima luna, adica vreau sa spun k nu am avut restante niciodata,,am platit,,insa in ultima luna am facut cost suplimentar si am plecat si din tara si nu am mai platit.Insa akum in 2012 mi-a venit de plata 50 de milioane lei vechi si instiintare ca daka nu achit ma das in judecata. problema e ca eu atunci cand am incheiat contractul nu mi sa solicitat decat buletinul si adressa(mentionez faptul k implinisem 18 ani). cu toate acestea adresa la care figurez este proprietatea mamei mele. intrebarea mea pentru dumneavoastra este urmatarea: ce pot sa imi faca ei akum??? am inteles k or sa me execute silit ,,,, ce pote sa mi se intample daca eu nu am nimic pe numele meu. va multumec anticipat.
Cel mai recent răspuns: zubilik , utilizator 17:36, 5 Martie 2012
nu va pot executa silit daca nu aveti bunuri proprietate personala. penalitatile sunt exagerate.
trebuie sa vedeti exact ce temei au pretentiile de 5000 lei
va multumesc frumos...am scris aici petru ca mama mea este speriata k ar putea sa ia ceva din casa ei pt ca ea sustine k este pisibil pentru k adressa respectiva figuraza pe contract insa cum am spus nu mi-au cerut nici o copie de la contract sau macar o adeverintza de salarizxare,, doar cu buletinul am facut conractul. si as dori sa va mai intreb ceva . daca ma da compania de telefonie in judecata si eu nu ma preazit , pentru ca nu pot ca nu sunt in tara se judeca in lipsa si se aplica sanctiunile aferente nu??
si daka ei angajeaza o companie de recuperari pot sa imi faca ceva? adica mamei mele?
banuiesc k nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata facturii cosmote Rober7 Rober7 in urma cu vreo 2 ani am dorit sa imi reziliez un contract cu cosmote ul...contractul urma sa fie reziliat pe 3 martie , iar yo m-am dus cam pe 10-15 februarie ... (vezi toată discuția)
Nu am platit abonamentul la telefonul mobil se intampla ceva??? shukar shukar Deci am facut un abonament cosmote in 2009 si nu am platit deloc pana acuma ! Iar acum in 2011 am primit de la topfactoring sa plates 2600 ron ca altfel ma da ... (vezi toată discuția)
Neplata unei facturi cosmote Rober7 Rober7 in urma cu vreo 2 ani am dorit sa imi reziliez un contract cu cosmote ul...contractul urma sa fie reziliat pe 3 martie , iar yo m-am dus cam pe 10-15 februarie ... (vezi toată discuția)