avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... neplata unei facturi cosmote
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

neplata unei facturi cosmote

in urma cu vreo 2 ani am dorit sa imi reziliez un contract cu cosmote ul...contractul urma sa fie reziliat pe 3 martie , iar yo m-am dus cam pe 10-15 februarie si am depus in scris o cerere de reziliere.......ultima factura se emisa avea termen de plata (data scadenta) pana pe 12 martie....la data de 3 martie knd urma sa se rezilieze contractul , factura nu era achitata , deoarece considerasem k mai am timp pana pe 12 martie knd era data scadenta....fiind neachitata cica nu s-a luat in considerare cererea de reziliere , iar abonamentul s-a prelungit din oficiu fara k eu sa stiu....mentionez k nu era folosit de mine , ci doar era pe numele meu , iar in contract era trecut domiciliul parintilor...dupa o luna si ceva s-a inchis , iar yo traiam cu ideea k e totul in regula....de fapt , nu era , deoarece ramasese ultima factura neachitata , cea din luna in car abonamentul se prelungise fara k eu sa stiu......acuma ma streseaza unii de la o firma "credit express" si ma ameninta k ma dau in judecata dak nu le dau 1000 ron....de mentionat faptul k in acesti 2 ani nu m au anuntat nici prin e-mail , nici prin posta si nici telefonic pe un alt numar de-al meu de contact pe care il dadusem la data semnarii contractului....va rog , care v-ati mai confruntat cu firmele de recuperatori , da-ti-mi niste sfaturi...yo nu vreau sa le dau nici un ban momentan ...mentionez k n-am nici un bun in proprietate si nu realizez absolut nici un venit...au ce sa-mi faca ?? multumesc....
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 05:09, 8 Mai 2010
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati denumiri operatori si recuperatori
2-Creditul dvs a fost cesionat de operatorul de telefonie mobila recuperatorului,care se subroga in drepturile creditorului si a devenit noul dvs creditor.
Acesta cu scopul recuperarii creditului neachitat va desfasura procedura legala de executare silita
Dac nu detineti bunuri in evidenta,conturi bancare,recuperatorul va dispune poprire pe drpturile dvs salariale pana la concurenta restantei
Interesul recuperatorului,legal se poate manifesta pe o perioada de mai multi ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata facturii cosmote Rober7 Rober7 in urma cu vreo 2 ani am dorit sa imi reziliez un contract cu cosmote ul...contractul urma sa fie reziliat pe 3 martie , iar yo m-am dus cam pe 10-15 februarie ... (vezi toată discuția)
Problema reziliere contract telefonie mobila stefan2415 stefan2415 Buna seara. Am urmatoare problema: in Decembrie 2011 am facut abonament la telefonie mobila ca sa imi iau telefon pe durata minima de 2 ani. (dec 2013). In ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cosmote n.a n.a Buna ziua, Problema mea e cam asa: In data de 5.12.2008 am facut o cerere de intectare a contractului COSMOTE, care conform contractului este dusa la ... (vezi toată discuția)