Revin pe forumul D-voastra. cu urmatoarea problema la care sper sa existe o rezolvare fara prea multa bataie de cap.
Buletinul bunicei mele, care a fost schimbat acum vreo 40 de ani, am constatat acum cateva zile ca are numele gresit, in sensul ca s-au gresit doua litere la nume. Care credeti ca este cea mai rapida rezolvare a problemei (ma gandeam la o adeverinat eliberata de politie ) in conditiile in care toate actele ( si aici ma refer in primul rand la dosarul de pensionare) ce au fost generata dupa data respectiva au numele de familie eronat pe ele.
Mentionez ca certificatul de casatorie a fost realizat pe numele corect (a fost utilizat buletinul inainte de a se schimba) si ca din pacate bunica nu mai este deplasabila.
Multumesc anticipat si sper sa se gaseasca o solutie cu cat mai putina hartogaraie si cat mai putin timp pierdut.
In primul rand doresc sa imi cer scuze in cazul in care a mai fost tratata acesta speta, si nu am gasit inca topicul. In alta ordine de idei as avea urmatoarea intrebare: avand in vedere ca acum aproximativ 2 ani (februarie 2008) am avut un accident cu masina societatii (asigurata numai RCA) in care am fost gasit vinovat (conform PV de la politie), in ce masura mai poate angajatorul sa imi impute reparatiile masinii astazi? Problema a aparut de la faptul ca mai am de recupera cam 10.000 RON de la societate (salarii neplatite) iar societatea sustine ca in contul datoriei salariale sa consider faptul ca nu imi mai imputa reparatia masinii. Precizez ca pana acum 1 luna(data demisiei din societate) nu s-a adus in discutie imputarea reparatiei masinii. In plus nici astazi (dupa 45 de zile de la demisie) nu mi-au dat fisa de lichidare, refuzand pe motiv ca nu au intocmi-o inca, si cate si mai cate. O a doua intrebare ar fi, daca mai am vreo sansa sa recuperez suma restanta din salarii?
Precizez ca in momentul cand am primit masina nu am semnat nici un document prin care sa ma angajez ca inapoiez masina in starea in care mi-a fost data.