avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Activitate nicolae1976

Activitate nicolae1976

care este perioada concediului pentru cresterea copilului?cit concediu medical poate lua o gravida?
Discuție Gravida
care sunt actele care trebuie depuse la intreprindere pentru a dovedi ca esti gravida?
-gravidele pot fi concediate sau penalizate?
-iti pot fi luate bonurile de masa fara vreun motiv anume?
-bonurile de masa pot fi date la anumite persoane din intreprindere si la altele nu?
-gravidele pot fi obligate sa faca ore suplimentare?daca "da" sau "nu" vreau sa stiu articolul din codul muncii care specifica acest lucru.
-ce poti face daca conducatorul intreprinderii te obliga sa prestezi mai multe ore suplimentare decit prevede legea??
Răspuns la discuția mita
si pentru luare de mita cit este
Discuție mita
care este pedeapsa pentru dare de mita?
Răspuns la discuția O.U.G 50
cu alte cuvinte se mai poate face ceva?nu am semnat actul aditional.
Răspuns la discuția O.U.G 50
am un credit la BCR din 2007 si vroiam sa fac o sesizare la OPC pe baza OUG 50 cu privire la comisionul de risc,care se cumulase cu cel de administrare cont devenind unul mai mare,in loc de 11 ron cit era cel de administrare acum este de 74 ron
Discuție O.U.G 50
O.U.G. 50 se mai aplica in vreun fel pentru creditele vechi.mai pot folosi ceva din ea?am facut sesizare anul trecut la banca pe aceasta tema,am primit raspuns,nefavorabil desigur si urma sa fac plingere la OPC.se mai poate face ceva?
Am terminat cursurile unei universitati particulare promotia 2004-2009,dar nu am sustinut examenul de licenta,drept pentru care mi s-a eliberat o adeverinta prin care spune ca am absolvit.Intrebarea mea este:Cit timp pot folosi adeverinta?Asta in conditiile in care nu stiu cind voi fi pregatit sa dau licenta.