avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Activitate ralucavoicila

Activitate ralucavoicila

primaria constanta nu ia in considerare oug 64/2010
conform istoricului de rol fiscal in perioada aferenta anilor 1966-1975 un teren "neconstruibil si cultivat"rectificat ulterior cu un imobil cladire si teren.
in prezent atualul proprietar figureaza cu imobilul si terenul respectiv.mentionez ca imobilul se afla in oras Constanta.
am incheiat un precontract de vanzare cumparare a unei case.
1. proprietarul actual al casei are contract de vanzare cumparare a casei si a terenului in care se specifica ca constructia a fost edificata de catre fostii vanzatori in timpul casatoriei ca bun comun fara autorizatie de constructie.
2. in extrasul de carte funciara pentru informare, sunt mentionate urmatoarele:teren indiviz si 2 constructii extratabulare;
3.din momentul cumpararii acestei case se plateste inpozitul aferent, dupa cum rezulta si din istoricul de rol fiscal;
cum se poate intabula aceasta constructie?
Răspuns la discuția cumparare imobil fara intabulare
vanzatorul are acte de proprietate pe imobil, doar terenul se afla in indiviziune.partile sunt de acord sa iasa din indiviziunea asupra terenului pentru a se face vanzarea imobilului si a terenului care-i revine in urme iesirii din indiviziune.La cumpararea imobilului in 1998 nu i s a facut intabulare.Cum se poate obtine intabularea?
doresc sa cumpar un imobil pe care proprietarul detine acte de proprietate din 1998 iar terenul este in indiviziune.partile(sora si parintii acestuia)sunt de acord pt a iesi din indiviziune dar pentru cadastru si intabulare i s-a cerut autorizatia de constuctie pe care nu o are deoarece la momentul cumparaii in 1998 nu au fost necesare.In anul 1998 proprietatea a fost cumparata in baza unui plan general cadastral in care mai este prins un imobil apartinand parintilor proprietarului.mentionez ca proprietarul plateste impozit pe imobil.Cum sepoate obtine cadastru si intabularea pentru a putea cumpara acest imobil?