avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Activitate maria scheianu

Activitate maria scheianu

ordonanta trebuie sa indeplineasca 3 caracteristici, in acest caz nu se indeplinesc cumulativ toate, ( vremelnica,.....). Sunt in aceasta situatie, fostul sot a introdus o astfel de ordonanta si a pierdut-o in iarna.
Buna ziua, fostul sot datoreaza fetitei pensia de intretinere pe 3 ani, in baza hotararii de divort legalizata si investita, pot pune sechestru pe partile lui sociale din firma? Mentionez ca acesta este cetatean italian si nu are in Romania nimic pe nume, decat un teren care constituie aport la capitalul social al firmei in care este asociat unic.
Daca nu, ce imi ramane de facut, in Italia ce as putea sa fac? Tinand cont ca si acolo, mai mult decat contul personal nu cred ca voi gasi ceva pe numele lui?
As dori sa iau legatura cu un avocat care cunoaste si legislatia italiana, mentionez ca atat eu cat si fetita avem dubla cetatenie.
Multumesc pentru raspunsuri si timpul acordat.
Multumesc, el castiga mult mai mult decat va declara vreodata, are 2 masini Ferrari, as dori sa stiu cum as putea verifica declaratia lui de venit in Italia, daca am dreptul sa o cer si de unde. Am fost casatoriti 8 ani.
Buna ziua, sunt divortata din mai 2009 si separata in fapt din aprilie 2008, exista o sentinta care stabileste plata unei pensii de intretinere de 600 €/ luna, fostul sot a platit doar 1000 € in toata aceasta perioada. Acum ,m-am trezit cu proces pt micsorarea pensiei la 200 €, sub motivul ca nu are loc de munca si castigul lui este de 900 € pe luna. Am facut plangere de abandon de familie. La cat vor micsora pensia? El mereu a lucrat, fiind antraprenor, niciodata nu isi declara veniturile toate. Ce e de facut?