avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... SECHESTRU ASIGURATOR PARTI SOCIALE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

SECHESTRU ASIGURATOR PARTI SOCIALE

Buna ziua, fostul sot datoreaza fetitei pensia de intretinere pe 3 ani, in baza hotararii de divort legalizata si investita, pot pune sechestru pe partile lui sociale din firma? Mentionez ca acesta este cetatean italian si nu are in Romania nimic pe nume, decat un teren care constituie aport la capitalul social al firmei in care este asociat unic.
Daca nu, ce imi ramane de facut, in Italia ce as putea sa fac? Tinand cont ca si acolo, mai mult decat contul personal nu cred ca voi gasi ceva pe numele lui?
As dori sa iau legatura cu un avocat care cunoaste si legislatia italiana, mentionez ca atat eu cat si fetita avem dubla cetatenie.

Alte discuții în legătură

Netranscriere căsătorie-divorț în românia sasenac sasenac cetățenie română-căsătorită-divorțata in italia, cu cetățean italian! Ulterior, am căpătat cetățenie italiană, păstrând și cetățenia ... (vezi toată discuția)
Intrare in romania copil cu dubla cetatenie clabi clabi fetita mea de 7 luni are dubla cetatenie romano italiana (noi fiind romani si sotul avand si cetatenia italiana). putem circula cu fetita in Romania si retur, ... (vezi toată discuția)
Mama româncă, tatăl italian copil născut în germania MihaelaV. MihaelaV. Bună ziua, Numele meu este Mihaela,sunt căsătorită cu un cetățean italian iar de curând s-a născut fetița noastră;noi locuim în Germania. Având ... (vezi toată discuția)