Buna ziua sunt elev la o scoala postliceala sanitara si am cateva nelamuriri . In anul 2012 cand m-am inscris la scoala era taxa de 20 de milioane pe an ( pentru ca am intrat la taxa ) , acum la inceperea anului 2 pe contract nu este pusa suma care trebuie sa o platim ,dar am aflat de la secretariat ca este vorba de 25 de milioane,vi se pare normal ca sa se mareasca de la un an la altul cu 5 milioane taxa si plus de asta sa nu fie scrisa suma exacta pe contract , cat trebuie sa platesc ? Scrie doar cuantumul care trebuie sa il dau pe datile respective , 30 % din suma,20 % din suma,30 % din suma , 20 % din suma ,dar nu scrie din ce suma. Nu mi se pare normal ....
Buna seara Domnule Marian Iordache , e clar ca cineva il invata si il impinge de la spate ce si cum sa declare , nu stiu ce sfaturi sa va dau , pentru ca acest caz al meu care l-am avut difera din mai multe unghiuri , acel baiat l-am batut eu ( recunosc acest lucru chiar daca imi pare rau,dar nu m-am putut stapanii ) , acel baiat nu avea aceste relatii , acest baiat nu vroia bani de la mine , vroia ca si in cazul dumneavoastra ca eu sa stau la "racoare" o perioada de timp, desigur cand vrei sa , sapi groapa altuia cazi singur in ea , individul care nici el nu prea era cumintel a facut o prostie si a ajuns el pe arest , apoi in penitenciar , ceea ce l-a facut sa isi retraga plangerea vazand ca trebuie mai mult sa isi vada de cazul lui . Ce va pot spune ? Sa ramaneti calm , chiar daca nu prea e cu putinta , sa sperati la mai bine , poate sa va ganditi la niste rude / prieteni noi / prieteni vechi , care v-ar putea ajuta cu o vorba , un sfat sau chiar prin fapte, ganditi-va ca aveti 2 copii de crescut trebuie sa stabiliti ce si cum sa faceti cu sotia,cum ar fii mai bine, ce ar fii mai bine si aici si consultatia unui avocat ( sper ca va dati seama la ce ma refer ) si inca ceva sa nu uitati un lucru Dumnezeu nu doarme si eu cred ca o sa va ajute si ca va rasari soarele si pe "strada" dumneavoastra.