Sunt interesat daca cineva ma poate ajuta cu informatii legate pentru prescriere in cazul vatamarii corporale
Sunt anchetat de 3 ani de catre Politie prin faptul ca am prins un derbedeu cand imi fura capacele de la masina si mi-a vandalizat-o.acest derbedeu se pare ca este dintr-o familie cu bani si dupa ce l-am predat la Politie sa prezentat dupa vreo 5 zile la procuratura spunand ca un autor necunoscut (desi stia exact cine sunt caci eu l-am dus si predat la Politie unde am fost legitimati amandoi) ia rupt maxilarul.Pana aici nimic suspect, baiatul a venit cu 27 zile, ruptura de mandibula.Dupa ceva timp a mai venit cu inca 60 zile fapt ce ma speriat si am angajat 2 avocati.Iar a venit cu o hartie din care a reiesit ca nu mai poate manca bine si deci astia m-au bagat la slutire.Binenteles ca am facut contestatie, am ajuns la Mina Minovici, am platit multi euro ca un expert parte sa ma reprezinte.Dosarul e inca acolo, se pare ca baiatul a avut diagnosticul fara vreo radiografie, doar la pipaire (Romania noastra-Constanta mai exact).Acum astept raspunsul fiind asigurat de Doctorul -Expert Parte angajat de mine ca sigur ii va scadea zilele medicale.
Intrebarea mea este daca cineva a trecut sau a auzit pe altcineva sa treaca prin asa ceva.Eu sunt un tip care nu a avut de-a face cu politia si as vrea sa stiu cum sa imi ghidez avocatii mai ales ca mi se pare ca ei doresc sa ajungem la judecata ca sa imi creasca tariful.I-am platit acum pentru faza cu Politia si urmeaza sa renegociem daca se ajunge la judecata.
Pot sa mai fac ceva sa aman cat se poate de mult?
Ce as mai putea face ca sa il fac pe acest individ sa "oboseasca" ?
Stiti ce e de ras, pentru furt si vandalism nu se face nimic in dosar(acum dosarele s-au cumulat), am 5 martori el neavand niciunul si mai ales ca a schimbat sectia de cateva ori, contestand politistii care ne ancheteaza
V-as fi foarte recunoscator daca cineva mi-ar recomanda si un avocat bun din Constanta pe penal.
Daca cineva are vreo informatie va rog sa-mi scrieti aici sau pe adresa de mail iordache_marian@yahoo.com
Se amana si asa destul cu expertizele.
Nu cred ca veti ajunge sa benificiati de prescriptia raspunderii penale.
La inchisoare nu ajungeti dupa parerea mea.
Daca credeti ca in Constanta sunt probleme nimic nu va impiedica sa va angajati avocat din alt oras.
Incadrarea juridica a faptei,probabil ca va fi modificata in urma sosirii expertizei de la INML Prof .Dr.M.Minovici,dupa cum relatati dvs,mai ales daca aratati ca exameninarea efectuata de medicii legisti din Constanta a fost facuta in mod sumar.
Mai aveti posibilitatea sa contestati concluziile medicului legist constantean si la Comisia de avizare a INML.
Dosarul penal este in curs de cercetare,deci nu poate fi vorba despre prescrierea raspunderii penale
Multumesc frumos pentru informatii
Te rog frumos sa-mi spui cat se poate amana dosarul sa ajunga la Procuratura si Judecata??
Asta de fapt e intrebarea mea.
Iti spun si de ce.Acum an nevoie de cazier curat caci altfel intru in faliment daca in 2 ani imi patez cazierul.Imi trebuie sa ramana asa caci altfel pierd munca, pierd casa la banca si nici bani de avocati nu mai am.
Avocatii mei nrmal ca vor sa ajungem la judecata caci nu ei sunt in situatia mea si ar veni si ceva bani in plus.......
Va multumesc pentru sfaturi.
M-am gandit sa imi angajez un avocat din Bucuresti si o voi face cu siguranta daca problema scapa de sub control.Astept sa vad ce raspuns vine de la Mina Minovici iar cand se va ajunge la judecata (daca nu scade sub 60 zile) o sa cer stramutarea la Bucuresti a procesului si cu siguranta atunci voi apela si la serviciile unui avocat Bucurestean.
Mi se pare cusuta cu ata alba sa te duci dupa 50 zile si sa spui ca ai avut maxilarul rupt , ca nu stii cine e autorul desi eu l-am prins, l-am dus la Politie si am dat declaratii.Ce era asa greu sa faca referire la incidentul din ziua respectiva si sa afle numele meu??
Asta e Romania noastra si cateodata ma gandesc de ce muncesc afara si vin in tara sa cheltuii banii.La ce bun??
Destul de mult daca nu s-au administrat probatoriile pentru ca depinde de timpul necesar efectuarii expertizei/expertizelor,audierii martorilor ,de administrarea eventual a unor alte probe.
Sunt dosare multe si personal putin si la politie si la parchet.