V-am mai scris aici pe forum si informatiile dumneavoastra m-au ajutat.
Revin acum cu un nou subiect.
De ce ma intereseaza acest subiect??E simplu: am vazut ca Romania nu se vindeca si smecherii si smecheriile sunt aplicate la tot pasul.
Desi sunt nevinovat intr-un proces cu un hot si vandalizator de masini sunt foarte aproape sa ajung delicvent.
Eu l-am prins pe individ, eu l-am predat Politiei, Masina era asigurata full casco, el a recunoscut vandalizarea masinii nu si a furtului, si acum eu sunt anchetat pentru vatamare corporala desi el a recunoscut ca cu 5 minute a avut o altercatie in urma careia ia curs sange din gura (nu de la buza sparta) dar ca eu i-as fi rupt maxilarul.
Sunt anchetat pentru LIPSIRE DE LIBERTATE mai nou caci l-am tinut cu 1 mana pana a venit Politia si deja ma judec pentru vatamare corporala
Se pare ca acum ca el a fost achitat pentru vandalism si furt acum vrea si bani si anume 1 miliard.
Daca tot are relatii si face o gramada de smecherii atunci ma pregatesc sa-i fac o surpriza si anume sa gasesc o solutie sa nu mai aibe ce executa si sa ia bani.
In prezent am un apartament ipotecat la banca si un altul in coproprietate cu sotia + 1 masina care este cel mai usor sa o instrainez.
Intrebarea este: ca sa nu bata la ochi ca o fac in mod voit (instrainarea) cum credeti sau cum stiti ca ar fi cel mai bine sa fac ca sa fiu acoperit??
Sunt dispus sa si divortez daca asta ar fi cea mai simpla solutie si sa las totul sotiei (nu uitati ca am 2 copii minori)
Opriree pe salariu nu poate sa-mi faca caci sunt sa zicem "zilier in Italia" pe o platforma Petroliera si pot deschide un cont in alta tara sa intre salariu.
Multumesc frumos si in avans pentru toti care stiu cum sa rezolv si o astfel de problema.
Intentia dvs de a invoca fictiv starea de insolvabilitate,este hazardata si nu garanteaza solutionarea cum doriti dvs ,pentru ca executarea silita se realizeaza asupra bunurilor in evidenta prezente si viitoare.
Privitor la instrainarea unor bunuri eventual deduse unei executari silite si aici pot fi aplicabile anumite proceduri pe care daca cunoaste procedura legala,are dreptul sa le promoveze eventual creditorul dvs