Am mai scris cateva subiecte si toate legate de mine.
In urma experientei traite am ajuns sa fiu macinat de urmatoarea intrebare....SA IEI ATITUDINE...e bine sau nu?
Va zic eu raspunsul care il consider eu corect.
E bine sa fugi, sa te faci ca nu vezi, si sa dormi linistit.De ce? Poate ca multi spun ca nu e bine....ei bine Doamnelor si Domnilor....eu am luat atitudine la modul faptic nu numai ca majoritatea dintre oameni care numai din gura fac asta. Ce am facut? Am prins un individ care zgaria mai multe masini si pe a amea inclusiv si l-am dus la Politie.Vreau sa mentionez ca eu aveam full casco si puteam sa las asa.
Ce s-a intamplat dupa? El in prima faza a recunoscut dar dupa a spus ca a fost constrans si de frica a spus asta, si i s-a dat NUP. Mi-a facut mie plangere, 2 procese timp de 8 ani, primul pentru vatamare corporala el cerand si Lipsire de libertate ca eu am alergat dupa el si l-am prins de guler si ca pe perioada deplasarii catre politie l-am tinut de guler. Dupa 4 ani pierd procesul pentru vatamare , iau 1 an cu suspendare, se da NUP pentru lipsire de libertate. El face alte contestatii, se incepe iar procesul pentru lipsire de libertate. Dupa 3 ani se curata cazierul, la 3 luni dupa se da sentinta de 2 ani cu suspendare pentru lipsire de libertate si un spor de 4 luni pentru prima infractiune (desi dupa 3 ani trebuia automat sters cazierul).
Asta e viata, zic eu acum dupa acesti ani de calvar. Am uitat sa va spun ca in prima faza am fost condamnat cu executare.
Revin la subiectul propus de mine.....cum e bine, sa iei atitudine sau nu?
Raspunsul meu si sfatuiesc si pe altii....fugiti de treburi din astea, nu va bagati, caci in Romania ""Oameni de bine " sunt decat la TV, cei care spun una si alta dar in realitate......Politisti, Procurori, Judecatori, .......sunt total diferiti.
Am vrut sa va impartasesc asta sa vedeti ROMANIA noastra cea frumoasa cum este de fapt.
O zi buna cititorilor si multumesc in avans pentru atentia acordata!
Ati trait o experienta tragica
Nu se intampla la fel in toate cazurile in care cetatenii dau dovada de curaj si desfasoara demersuri pentru prindere si predare catre autoritati de persoane care savarsesc fapte sub incidenta penala
Pacat ca pentru fapta dv cu intentii oneste , justitia noastra a apreciat ca trebuie rasplatita cu hotarare de condamnare
Oare cum ar fi reactionat unul dintre aceia care au judecat speta daca ar fi fost proprietarii masinilor vandalizate ?