avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Activitate meganvio

Activitate meganvio

Copiii pot fi scutiți de la plata întreținerii conform ultimei legi intrata in vigoare in sept 2018?
Va multumesc pentru sfat. Luni ma duc personal la banca si ii informez ca nu sunt de acord cu restituirea sumelor platite . Daca tot nu se rezolva voi cauta un avocat care sa ma reprezinte.:thumbup:
Da, am facturi si chitante pentru toate ratele valorii reziduale platite cu TVA 19% si pentru cele cu 24%. Am achitat toata valoarea reziduala. Problema este ca mi-au trimis o factura in care mi se restituie ratele platite cu TVA 19% si o factura pentru aceleasi rate dar cu TVA 24%.
Poate sa ma ajute cineva cu informatii actuale legate de valoarea reziduala la un leasing auto? Am avut optiunea in ctr.sa platesc in rate valoarea reziduala . Am platit majoritatea ratelor cu TVA 19% si ultimele cu 24% conform legii. Acum am achitat masina si am aflat ca trebuie sa platesc retroactiv toata valoarea reziduala la TVA 24%. E corect? Am nevoie urgenta de ajutor!!!#-o Pot sa pierd masina daca nu le platesc!!!!