avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociații de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociații de proprietari

Copiii pot fi scutiți de la plata întreținerii conform ultimei legi intrata in vigoare in sept 2018?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:48, 17 Ianuarie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Noua lege nu mai face nicio referire la scutirea copiilor. Ei nu sunt tot persoane?
Subiectul s-a tot discutat si rediscutat pe forum.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Facilitatea prevazuta de disp L nr 67/2017 a fost abrogata o data cu disp L nr 230/2007 ,HG nr 1588/2007
L nr 196/2018 nu mai prevede aceasta facilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O nouă lege pt trecerea copiilor sub 3 ani la intretinere? IuliaElena84 IuliaElena84 Buna seara! As dori si eu un raspuns in legatura cu trecerea copiilor sub 3 ani la cheltuielile de intretinere . Exista o lege prin care se stipulează asa ... (vezi toată discuția)
Persoane trecute la intretinere popa_const popa_const Buna seara. As dori sa stiu daca copiii sub 3 ani, mai sunt scutiti de la plata cheltuielilor de intretinere, dupa noua lege a asociatiilor de proprietari ... (vezi toată discuția)
Nou-nascut la întreținere carmencalineata carmencalineata Buna seara! Va rog sa.mi spuneti dacă e obligatoriu sa.mi treaca bebelusul la întreținere, daca asa scrie in lege sau ce pot face sa nu.l treaca timp de cei ... (vezi toată discuția)