avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... persoane trecute la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

persoane trecute la intretinere

Buna seara. As dori sa stiu daca copiii sub 3 ani, mai sunt scutiti de la plata cheltuielilor de intretinere, dupa noua lege a asociatiilor de proprietari 196/2018. Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 9 Octombrie 2018
popa_const, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:10, 9 Octombrie 2018
Nu mai exista facilitatea precizata de dv,deoarece concomitent cu L nr 230/2007 a fost abrogata si L nr 67/2017

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O nouă lege pt trecerea copiilor sub 3 ani la intretinere? IuliaElena84 IuliaElena84 Buna seara! As dori si eu un raspuns in legatura cu trecerea copiilor sub 3 ani la cheltuielile de intretinere . Exista o lege prin care se stipulează asa ... (vezi toată discuția)
Nou-nascut la întreținere carmencalineata carmencalineata Buna seara! Va rog sa.mi spuneti dacă e obligatoriu sa.mi treaca bebelusul la întreținere, daca asa scrie in lege sau ce pot face sa nu.l treaca timp de cei ... (vezi toată discuția)
Sef de scara camiflorentina camiflorentina As dori sa stiu daca conform noi legi 196/2018 exista functia de sef de scara, daca este legala aceasta functie, si inca o intrebare copiii in virsta de pina ... (vezi toată discuția)