avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... SEF DE SCARA
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

SEF DE SCARA

As dori sa stiu daca conform noi legi 196/2018 exista functia de sef de scara, daca este legala aceasta functie, si inca o intrebare copiii in virsta de pina la 3 ani trebuie trecuti la plata cheltuielilor de intretinere a imobilului. Este obligatoriu acest lucru sau depinde de asociatie ?
Multumesc , Doresc un raspuns cit mai explicit , inca odata multumesc. Am citit legea si n am gasit existenta unui sef de scara , presedintele asociatiei m a trimis la primarie sa ma conving ca acest lucru este ft legal.
Ultima modificare: Joi, 1 Noiembrie 2018
camiflorentina, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:04, 2 Noiembrie 2018
1-Legal nu exista prevazuta aceasta calitate sau responsabilitate
2-Facilitatea scutirii de la plata intretinere pentru copii pana la 3 ani,prevazuta de disp L nr 67/2017 a fost abrogata o data cu disp L nr 230/2007
~ Conținut șters la cerere ~
@Stoi.Ia
Noua dispozitie intrata in vigoare prevede obligatia inregistrarii pentru calcularea cotelor de intretinere
art 30Articolul 30
(1) Proprietarii din condominii au obligaţia să notifice preşedintelui orice schimbare intervenită în structura şi numărul membrilor familiei prin deces, căsătorii sau naşteri, persoanele luate în spaţiu, precum şi locatarii/comodatarii ca urmare a închirierii sau a împrumutării locuinţei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O nouă lege pt trecerea copiilor sub 3 ani la intretinere? IuliaElena84 IuliaElena84 Buna seara! As dori si eu un raspuns in legatura cu trecerea copiilor sub 3 ani la cheltuielile de intretinere . Exista o lege prin care se stipulează asa ... (vezi toată discuția)
Nou-nascut la întreținere carmencalineata carmencalineata Buna seara! Va rog sa.mi spuneti dacă e obligatoriu sa.mi treaca bebelusul la întreținere, daca asa scrie in lege sau ce pot face sa nu.l treaca timp de cei ... (vezi toată discuția)
Asociații de proprietari meganvio meganvio Copiii pot fi scutiți de la plata întreținerii conform ultimei legi intrata in vigoare in sept 2018? (vezi toată discuția)