Sant o femeie nascuta in 30.08.1961 am cotizat 30 ani la C.A.S.
Intrucat am lucrat 16 ani in grupa I-a de munca si 4 ani in grupa a doua.
Perioadele lucrate in grupa I a si a II a de munca se iau in considerare pentru micsorarea varstei la care pot pleca in pensie si daca se iau in considerare in ce an am dreptul sa ies la pensie anticipata?
buna ziua
Sant nascut la data 06.03.1951
Lucrez incepand din august1969 pana in prezent.
Intrucat m-am inbolnavit pot primii grupa a treia de pensie de invaliditate sau Incepand din 06.03.2011 pot solicita pensie anticipata partiala.
Care din cele doua forme de pensii ma avanteajeaza? si aprosimativ cu ce procent?
Cu stima.
Va multumesc!!
buna ziua
Pe rolul primei instantei a fost plangere inpotriva ordonantei si masurilor procurorului de netrimitere in judecaata si se judeca fondul.
Ca petent la inceperea sedintei am mai depus o noua proba o expertiza criminalistica extrajudiciara inpreuna cu o completare la plangerea anterioara .
Nu am cerut retrimiterea cauzei inapoi la parchet.
S-a hotarat ca fiecare parte sa depuna concluzi scrise pana la data de 30.11.2010
Intrebarea este ca am depus deageaba expertiza daca nu am cerut retrimiterea dosarului la parchet ?
Ce se mai poate face ?
In concluziile scrise daca cer retrimiterea dosarului la parchet fiind depusa o noua proba la dosar din punct de vedere legal judecatorul poate sa trimita dosarul inapoi la parchet?