avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate alinamihadvd

Activitate alinamihadvd

Discuție divort
pe data de 20.12.2010 mi-a venit comunicarea ,prin comun acord,si in ea scrie .........cu drept de apel in 30 zile de la comunicare cu privire la cererea privind revenirea la numele anterior.pronuntata azi in sedinta publica,azi,26.11.2010....va rog sa-mi spuneti ce pot face ca sa rezolv mai repede? Multumesc! Alina.
Răspuns la discuția divort
Multumesc! Va doresc o zi minunata si mult succes in cea ce faceti! alina
Răspuns la discuția divort
Va multumesc din suflet ca ati avut placerea sa-mi raspundeti! V-as ruga daca aveti timp,binenteles,sa-mi trimiteti un model de cerere....cam ce trebuie sa scriu. Va multumesc! Alina.
Răspuns la discuția divort
noi am divortat prin comun acord pe 26 noiembrie anul curent si ni s-a spus ca o sa ne vina hotararea acasa in termen de 30 zile...........dupa ce vine trebuie sa mai astept inca 30 zile???.......sotul trebuie sa plece la munca in strainatate si vrem sa facem partajul la notar tot prin comun acord si vrem sa stim daca se poate face ceva sa putem avea hotararea definitiva si irevocabila mai repede......multumesc
Discuție divort
dupa ce vine hotararea de divort ce trebuie sa fac ca sa devina definitiva si irevocabila si cat dureaza?........multumesc!.......alina
Răspuns la discuția divort
Multumesc!
Discuție divort
daca divortam de comun acord,procesul se termina la prima infatisare?nu avem copii.si la cit timp vine hotarirea definitiva si irevocabila?am inteles ca ar veni la 30 zile dar nu se poate face nimic sa vina mai repede?