avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Activitate rugby

Activitate rugby

Răspuns la discuția lovituri cauzatoare de moarte?
Mentionez ca, prietenul meu este recidivist si in cazul acesta exista un martor care a declarat ca prietenul meu a aplicat victimei mai multi pumni si nenumarate picioare.

Ma puteti sfatuii cumva?
Răspuns la discuția lovituri cauzatoare de moarte?
Cu o aparare buna poate scapa?
Prietenul meu a fost retinut de politie pentru ca in data de 02.09.2011 a agresat un individ aplicandui o palma si doua lovituri cu pumnul. Individul s-a internat in spital in data de 05.09.2011 si in data de 08.09.2011 a decedat.
Din actele medicale rezulta ca a decedat in spital fiind diagnosticat cu: bronhopenumonie; toxicomanie; HIV pozitiv; hepatita virus C; hematom splenic; fracturi costale; stare de anemie; soc septic cu punct de plecare pulmonar.
In urma autopsierii cadavrului s-au emis concluzii provizorii de catre INML din care rezulta ca intre LEZIUNILE TRAUMATICE SI DECES EXISTA O LEGATURA DE CAUZALITATE INDIRECTA.

Prietenul meu poate fi condamnat la inchisoare pentru asta?
Daca o companie din domeniul "vanzari, transport logistica" are mai multe filiale in tara ex: sibiu, ploiesti, bucuresti, etc. ; si in urma inventarului periodic la fiecare filiala in parte s-au constatat urmatoarele: la SIBIU sa gasit un MINUS de 800kg mere si un PLUS de 800kg portocale in gestiune; la PLOIESTI sa gasit un PLUS de 800kg mere si un MINUS de 800kg de portocale { mentionez ca aveau loc periodic transferuri de marfa intre filiale si se putea gresi la incarcare} Compania are dreptul legal sa imputa gestionarului de la sibiu merele si portocalele sa se faca plusul companiei pe motiv ca marfa nu se aseamana?