Mentionez ca, prietenul meu este recidivist si in cazul acesta exista un martor care a declarat ca prietenul meu a aplicat victimei mai multi pumni si nenumarate picioare.
Prietenul meu a fost retinut de politie pentru ca in data de 02.09.2011 a agresat un individ aplicandui o palma si doua lovituri cu pumnul. Individul s-a internat in spital in data de 05.09.2011 si in data de 08.09.2011 a decedat.
Din actele medicale rezulta ca a decedat in spital fiind diagnosticat cu: bronhopenumonie; toxicomanie; HIV pozitiv; hepatita virus C; hematom splenic; fracturi costale; stare de anemie; soc septic cu punct de plecare pulmonar.
In urma autopsierii cadavrului s-au emis concluzii provizorii de catre INML din care rezulta ca intre LEZIUNILE TRAUMATICE SI DECES EXISTA O LEGATURA DE CAUZALITATE INDIRECTA.
Prietenul meu poate fi condamnat la inchisoare pentru asta?
Daca o companie din domeniul "vanzari, transport logistica" are mai multe filiale in tara ex: sibiu, ploiesti, bucuresti, etc. ; si in urma inventarului periodic la fiecare filiala in parte s-au constatat urmatoarele: la SIBIU sa gasit un MINUS de 800kg mere si un PLUS de 800kg portocale in gestiune; la PLOIESTI sa gasit un PLUS de 800kg mere si un MINUS de 800kg de portocale { mentionez ca aveau loc periodic transferuri de marfa intre filiale si se putea gresi la incarcare} Compania are dreptul legal sa imputa gestionarului de la sibiu merele si portocalele sa se faca plusul companiei pe motiv ca marfa nu se aseamana?