avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Activitate LucaOana

Activitate LucaOana

Răspuns la discuția Semnatura-proba?
Ms pt raspuns...e vb de o semnatura pe o foaie,un fel de proces verbal de mana, in care sa se specifice suma si sa fie semnat...
Am si eu o intrebare. Daca intr-un imprumut fara acte ,fara contract, fara nimic semnat...la un momendat(dupa o perioada mai lunga de timp), o semnatura a imprumutatului pt orice suma de bani catre cel care a dat spre imprumut banii, poate fi considerata proba in eventualitatea unui proces?
Răspuns la discuția imprumut fara acte
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns din nou?...Se pare ca intre timp matusei mele i-a venit o idee, si anume sa le dea parintilor mei o suma de bani pe care ei o datoreaza sotului ei dar contra unei semnaturi. Intrebarea mea este, daca o eventuala semnatura pentru orice suma de bani poate fi admisa ca proba intr-un proces?
Răspuns la discuția imprumut fara acte
Asa ma gandeam si eu .Oricum parintii mei au inceput sa-i puna in cont o suma de bani.Si chiar daca ii da in judecata nu rezolva nimic...eu cred ca e o inventie de-a rudei. Eu nu am stiut ca nu exista nici un act intre ea si parintii mei pana de curand si i-am zis ca nu poate face nimic. In fine,va multumesc!
Buna ziua! Am si eu o problema si as dori sa ma ajute cineva cu un raspuns!
Eu sunt studenta in ultimul an la administratie publica.Parintii mei si-au facut un magazin acum 1 an si jum. Banii pt construirea magazinului sunt imprumutati de la o ruda de a noastra,care la randul ei zice ca i-a imprumutat de la altcineva,cu care a semnat acte care sa dovedeasca imprumutul.Acum parintii mei au inceput sa-i puna pe card(rudei mele,ca nu a vrut sa dea numele pers de la care a imprumutat),bani..intr-adevar e vb de 18.000 lei noi.Magazinul este mic iar profitul mai deloc,de cateva luni tatal meu a inc sa lucreze si au inc sa-i puna bani pe card.dar,ruda mea suna mai mereu si zice ca pers de la care aimprumutat banii vine si pune sechestryu pe magazin,ne ia masina,ne darama casa daca nu dam banii mai repede.eu acuma zic ca asta este o aberatie.noi nu avem inkeiat nici un act cu ea.ea zice ca are cu pers aia(care ameninta) si ca ne da in judacata(pers aia) ca are martori ca a imprumutat bani.eu stiu ca proba cu martori unde nu sunt acte doveditoare nu este permisa.va rog frumos daca puteti sa ma ajutati si pe mine.este adevart ce a zis ea?ca ii poate da pe parintii mei in judecata?