avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Activitate Elena82

Activitate Elena82

Răspuns la discuția Amenda rovinieta
Rovegneta se face pe numarul de inmatriculare al autoturismului,daca aveti in continuare aceleasi numere de inmatriculare este valabila indiferent cine a cumparat-o,dvs sau vechiul propietar.

O seara placuta,
Stationarea pe carosabil fara a perturba circulatia,in plus unde nu exista decat un indicator de"parcare " eu fiind jumatate in parcare jumatate pe partea carosabila.Carosabilul are trei benzi sens unic o d-na politist mi-a facut proces verbal pentru "stationare interzisa".Specific d-na politist scria procesul vorbind la telefon si primind indicatii cum se scrie acel proces.Nu ma semnat si nici macar nu m-a lasat sa scriu ca acel proces s-a facut in prezenta unui martor.Am intrebat-o in ce lege si ce articol ma incadrez si nu mi-a raspuns.Eu i-am spus ca nu stie nici macar sa explice de ce imi da amenda si spre surprinderea mea a mai facut un proces cu acuzatia de injurii la adresa organului,dar nu a fost scris fara sa mai dea un telefon si intrebe ce trebuie scris si ce acuzatie sa imi aduca.Poate nu stiu eu bine codul rutier.. imi poate spune cineva cum trebuie sa procedez si la ce sa ma astept?In 10 ani e prima oara cand patesc asa ceva.Multumesc!:)