Da, este si greseala mea pentru ca am vorbit cu unul dintre cenzori si am spus ce intentionez sa fac in privinta penalitatilor, si cand am platit din cheltuieli mi-a retinut toate penalitatile.
Pai eu tocmai asta spuneam ca ea s-a grabit si m-a incasat penalitatile toate 845 lei intr-o singura luna pentru ca i-am spus ca vreau sa-mi scada penalitatile conform legii.( furnizorul a penalizat-o cu 0,1% pe zi si eu am fost penalizata cu 0,2% conform statutului asociatiei cica, eu nu l-am vazut, am solicitat in scris, copie dupa acel statut si nu am primit).
Da am sub 1000 lei, somaj, (adica 463 lei), problema era ca mi-a incasat prima data toate penalitatile si m-a lasat cu restante la datoria de baza care la randul lor pot genera penalitati, asta era problema mea.
Este legal asa ceva?
Problema este alta, am facut sedinta, cei din comitetul vechi nu recunosc sedinta noastra decat o persoana care a fost prezenta ( avea functia de cenzor in vechea structura) nu sunt de acord cu procesul verbal semnat de toti cei prezenti adica 51%, ( noi proprietarii).
Nu vor sa accepte ca vrem sa-i schimbam din functii, vor sa ne oblige sa-i acceptam.
Cum este posibil?Se poate asa ceva?Au o frica sau? nu inteleg de ce se impotrivesc in halul asta si vor sa stea cu forta pe aceste functii?
- cheltuieli restante, atat este tot ce scrie
- dar pe tabel nu mai apar cu penalitati doar cu restanta la datoria de baza si penalitati nu mai am le-a incasat pe toate