Noi proprietarii dorim sa discutam anumite lucruri si am hotarat sa ne adunam asa ca am afisat un anunt ca avem in aceasta seara sedinta.
Ei ce credeti?administratoare cum a vazut afisul l-a rupt nu vrea sa ne intalnim sub nici o forma, de cate ori am pus afis l-a rupt, a mai chemat si presedintele sa-i arate ce tupeu avem noi sa punem afis ca facem sedinta si iar a rupt afisul.
Va intreb eu, noi nu avem voie sa ne intalnim? sa discutam anumite probleme daca administratoarea nu este de acord?
Poate tocmai asta vrem sa discutam pozitia lor pentru ca nu-si fac treba cum trebuie.
Sau poate chiar asta o dispera?#-o
este lesne de inteles ca daca va intalniti automat trebuie sa dea darea de seama si daca are un lips in gestiune evident ca o dispera .In rest legea spune ca orice locatar are voie sa convoce asociatia de propetari.Iar ea administratoarea trebuie sa se supuna ca doar nu ea va plateste salarul ci dvs ai platiti ei salarul.
Atitudinea administratorului conduce la suspiciuni sau interpretari
Administratorul ca simplu angajat al asociatiei ,nu detine limita de competenta sa dispuna sau sa interzica convocare de sedinte
In situatia in care aveti suspiciuni asupra corectitiudinii administratorului sau chiar a asociatiei, in temeiul art 10 din L nr 230/2007 aveti dreptul legal sa soliciati informatii si documente care atesta activitatea asociatiei
Totodata,aveti dreptul legal in temeiul disp art 12 A c,d,din HG nr 1588/2007 sa contestati in termen de 10 zile de la afisarea listei valorile impuse la plata lunara a intretinerii ,iar presedintele detine obligatia sa raspunda in termen de 7 zile
Tocmai de asta ne intalnim pentru ca am descoperit anumite nereguli, cum ar fii restante foarte mari, desi restantierii nu sunt in suma respectiva au mult mai putin, penalitati incasate dar pe chitanta nu le specifica, reparatiile de asemena.
La primarie am fost sa fac reclamatie/sesizare, dar nu m-a bagat nimeni in seama, aproape ca m-au scos in suturi afara, pentru ca " nu o pot strange de gat sa scrie daca ea nu vrea?"
Va intreb eu cum este posibil?
Comisariatul Garzii Financiare nu detine limita de competenta sa solutioneze litigiile nascute din raporturile asociatiei de proprietari cu proprii angajati