avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Activitate novacmonica

Activitate novacmonica

Va multumesc frumos. Am stat linistita atata timp, crezand ca situatia este clara si ca sunt proprietara. Ce-mi spuneti dvs. ma ingrozeste pur si simplu. Ma bucur totusi ca v-am intrebat. Numai bine va doresc!
Va multumesc pentru raspuns. Un pret real platit, nu a existat. Exista o suma in contract, dar nu si o chitanta. Deci daca este donatie, as putea avea probleme? Si nu sunt sigura ca mama chiar ar dori sa fie ingrijita la camin si nu acasa. As putea plati asistenta pentru acasa, dar imi trebuie interna si nu avem spatiu. Sunt doar 2 camere iar eu locuiesc tot cu mama si cu sotul. Nici serviciul nu imi mai permite sa fac fata situatiei. Nu se pune problema inchirierii. Eu si sotul nu avem unde locui in alta parte. Va multumesc mult.
Buna ziua,

Doresc sa ma ajutati cu un raspuns. Am dobandit apartamentul prin act de vanzare-cumparare de la parinti din 1999. Parintii si-au rezervat dreptul de habitatie viagera. In 2003 tatal meu a decedat. De atunci o ingrijesc pe mama mea, care este foarte bolnava si din ce in ce mai necooperanta. Este invalida si a cazut la pat. Fiind foarte corpolenta, nu cred ca mai pot mult timp sa fac fata situatiei. Am in vedere un camin de batrani unde ar fi bine ingrijita. Dar am si un frate care abia asteapta sa puna mana pe apartament dar de parinti nu i-a pasat niciodata. Credeti ca ar avea castig de cauza daca mama nu ar mai locui in acest apartament, ci la camin, tinand cont de clauza?
Va multumesc, toate cele bune!
Răspuns la discuția din somaj iar in somaj
Va multumesc mult pentru raspuns! Am inteles, deci, ca tot ce planuim noi aici este egal cu zero. In situatia mea, as putea incheia un contract de asigurare sociala? Imi va da dreptul la concediu pentru cresterea copilului?
Buna dimineata!
Va rog sa ma ajutati intr-o problema.Sunt disperata. Am 38 ani, mai am o saptamana si mi se termina somajul si tocmai am aflat ca sunt insarcinata. De 4 luni umblu sa ma angajez cu carte de munca, dar nu am reusit. Este ceva cumplit in tara asta...O prietena mi-a propus sa ma angajeze pe firma ei 3 luni, sa platesc din mana toate darile, dupa care sa ma dea in somaj. As putea sa obtin din nou somajul, dupa 3 luni? Mai mult nu-mi pot permite sa platesc aceste dari, voi avea cheltuiala cu sarcina si nasterea. Va rog mult sa-mi raspundeti, nici nu mai dorm noaptea din cauza acestei probleme. Mai rau decat atat nu putea sa mi se intample. Este un copil dorit, pentru care am facut tratamente si mi-am epuizat resursele. Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul dvs.