Doresc si eu sa fiu informat despre ce pot face ca sa-mi recuperez banii:
Am fost angajat la o firma in care nu am primit salariu 6 luni de zile, am actionat in instanta si am castigat procesul prin hotarare definitiva, dupa 6 cereri de redactare hotarare judecatoresca in care aceasta redactare a durat 1 an de zile, administratorul firmei a radiat firma si a inchiso. ce pot face eu in aceasta situatie?
Cred ca nu ati inteles. Eu sunt in delegatii de luni pana vineri si dor prin diverse hoteluri in wkd mai plec pe la mare sau la parinti.. una peste alta stau maxim 8 zile in apartamentul unde am domiciliu si inscrierea in cartea de imobil.. dar presedintele doreste in mod expres sa ma treaca luna intrega la intretinere.. modul de abordare deranjabil si ca sa.i aduc dovezi adica facturile de cazare sa.i demonstrez eu lui ca stau 8 zile in apartament.
Ma tot rog de el sa se uite pe camere si sa le raspunda asa zisilor reclamangii care au adus sezizari verbale cum s.a exprimat presedintele. A prmit reclamatii verbale si daca nu adic documente justificabile comitetul executiv a hotarat sa ma treaca la intretinere. Este corect?
Resedinta o am la adresa unde presedintele solicita facturile mele de cazare. Blocul are monitorizare video. L.am rugat sa verifice si sa se convinga ca nu locuiesc decat 8 zile pe luna.
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca este normal ca asociatia de proprietari sa-mi solicite documente justificative de cazare pentru ca eu nu locuisc decat 8 zile pe luna in apartament si nici astea nu sunt consecutive. am aceste discutii cu ei deoarece vor sa ma treaca la intretinere pentru ca spun ei ca au reclamatii si sesizari in privinta mea cum ca as locui in apartament mai mult de 15 zile.