avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Model sau cerere pentru retragere din comitetul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Model sau cerere pentru retragere din comitetul asociatiei de proprietari

Buna ziua, sunt interesat de un model sau cerere tip de iesire din comitetul asociatiei de proprietari?? si care este motivul pe care sa-l invoc.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: aposci1 , utilizator 10:35, 21 Noiembrie 2023
Ce calitate sau incadrare aveti in cadrul comitetului?
Scrieti o cerere cu vorbele dv. : "Subsemnatul......proprietar al ap....., membru al comitetului executiv, doresc sa imi dau demisia din cadrul acestuia intrucat.......nu mai imi place atmosfera / nu-mi place activitate lui cutare / nu vreau sa fiu partas la nelegalitatile comise / nu sunt de acord cu lipsa de activitate a comitetului etc.
Semnat, data.

Nu va poate tine nimeni cu forta, daca nu doriti sa mai stati. Demisia este unilaterala si nu trebuie aprobata.
Am rezolvat intretimp. multumesc frumos.
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,
Cum ati rezolvat?
Si eu sunt membru CEX si doresc sa renunt, dar cum legea 196/2018 este facuta sa te condamne pe viata la munca in folosul Asociatiei de Proprietari, sunt obligat sa prestez pana cand cineva imi preia rolul.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie comitet executiv carmen.e.ciobanu carmen.e.ciobanu Buna seara! Cum se procedeaza in cazul in care doresc sa demisionez din calitatea de membru in Comitetul Executiv insa nimeni nu doreste sa ocupe aceasta ... (vezi toată discuția)
Demisie membru de comitet din asociatia de proprietari florina mardare florina mardare unde trebuie sa merg sa ajung in instanta de judecata sa pot demisiona din comitetul asociatiei de proprietari ? imi trebuie avocat ? (vezi toată discuția)
Membru al cex. al a.p. in conditii speciale gambette gambette Mai poate o persoana varstnica care a fost internata la caminul de batrani sa indeplineasca atributiile de membru al CEx al asociatiei de proprietari ? Avand ... (vezi toată discuția)