avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Firma radiata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firma radiata

Buna ziua,

Doresc si eu sa fiu informat despre ce pot face ca sa-mi recuperez banii:

Am fost angajat la o firma in care nu am primit salariu 6 luni de zile, am actionat in instanta si am castigat procesul prin hotarare definitiva, dupa 6 cereri de redactare hotarare judecatoresca in care aceasta redactare a durat 1 an de zile, administratorul firmei a radiat firma si a inchiso. ce pot face eu in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:15, 10 Iulie 2018
In atare situatie, drepturile salariale sunt platite de Fondul de Garantare. Luati legatura cu ITM-ul local sa va explice procedura. N-ar fi rau sa-i trimiteti si ministrului Olguta Vasilescu o scrisoare .
Ultima modificare: Marți, 10 Iulie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Angajatorul este din teleorman. Eu din bucuresti... la care itm ma adresez?
Faceti degeaba petitie la ITM. De Fondul de Garantare se ocupa AJOFM-ul.
Se poate o indrumare in acest sens.
Multumesc!

Cornel Vasile a scris:

Faceti degeaba petitie la ITM. De Fondul de Garantare se ocupa AJOFM-ul.

Vedeti acest articol
www.avocatnet.ro/articol_414...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creante salariale de la o firma in insolventa baches baches Sunt angajata la o firma care a intrat in insolventa acum 2 ani. Precizez ca firma are activitate, incaseaza si efectueaza plati, salariile le da cum vrea si ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi banesti Andrei Mihai Andrei Mihai Firma la care lucram si-a inchis toate magazinele pe raza judetului,astfel ca din 7 februarie sunt in preaviz (incetarea contractului de munca din initiativa ... (vezi toată discuția)
Neplata salarii cry23 cry23 As avea si eu o intrebare: firma la care lucrez nu a mai platit salariile din august si nimeni nu ne-a comunicat absolut nimic. Firma are administrator ... (vezi toată discuția)