avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Activitate Raluk24

Activitate Raluk24

Răspuns la discuția comisionul de administrare cont?!
daca in aprilie erau 60 de lei si acum 150 lei, va dati seama cum creste suma ca un cozonac?! :O
ma gandesc sa fac reclamatie la OPC
Răspuns la discuția comisionul de administrare cont?!
Unde este prevazut acest comision de administrare, de inchidere? sau fiecare banca cat considera aplica comisionul?!
Va rog sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac:
Tatal meu este plecat din tara, dar a facut cerere de inchidere a contului de lei care il avea la BRD si in continuare a folosit contul de euro la aceeasi banca. Saptamana trecuta am primit o hartie prin care eram rugati sa sunam la un numar de telefon din Bucuresti al BRD-ului. La telefon o doamna care se ocupa de "recuperari" ne-a spus sa platim 150 lei (comisionul adunat in aproximativ 1 an la 6 lei cat mai erau in cont) ca aceasta suma reprezinta comisionul ambelor conturi.
Eu sincer nu inteleg, ne iau de prosti? La fiecare suma de euro care trece prin contul de euro se opresc tot felul de comisioane.
E normal ce se intampla?
Ce putem face? Numai folosim deloc nici contul de euro si nici nu platesc "datoria"? Te pot executa pentru acest comision?
Va multumesc. :)
in concluzie nu pot promova in clasa nici in 2011 :(
Trebuia sa fac in scris vreo cerere din anul 2 de facultate? Compartimentul de resurse umane stia ca eu voi termina studii superioare.
Se poate face vreo rectificativa?
Va rog frumos sa-mi spuneti cand se planul de ocupare a functiilor publice pe anul 2011? unde e prevazut acest termen (baza legala)?
Intampin piedici la locul de munca din cauza acestui plan :( nu pot promova pentru ca Resursele umane nu au prevazut in plan si postul ce ar urma sa-l ocup prin examenul de promovare in clasa.
Chiar se tine cont de acest plan de ocupare a functiilor publice sau e doar un motiv de o mai amana un pic?
Ciudat e ca cei de la ANFP au trimis adresa noastra la Ministerul muncii, familiei si protectiei sociale.
Sunt primul caz cu studii superioare de 3 ani care vrea sa promoveze in clasa?! Chiar nu puteau da un raspuns clar daca pot promova de pe postul de referent pe postul de expert?
Asa o mai lungim un pic...
La locul de munca mi se invoca art. 38 din Legea 330/2009 Art. 38
"In baza art. 18 alin. (1) si (3) din Legea nr. 288/2004 privind organizarea studiilor universitare, cu modificarile si completarile ulterioare, salarizarea absolventilor ciclului I si II (Bologna) se face la nivelul absolventilor cu studii superioare de lunga durata (S)"
Dna. de la resurse umane spune ca ar fi studii superioare de scurta durata... diploma e de licenta, nu de absolvire.
Sunt absolventa a Facultatii de management financiar contabil promotia 2010 (durata studiilor 3 ani), 180 credite de stiudiu transferabile (ECTS), licentiata in stiinte economice, angajata in functia de referent clasa III, grad profesional principal, treapta de salarizare 2, gradatia 2. Pot promova in functia de expert clasa I, grad profesional asistent, treapta de salarizare 3, gradatia 2 ?
Trebuie sa fac si masteratul (de 4 semestre) sa fie considerate studii superioare de lunga durata?
Mentionez ca in 2004 am absolvit Administratie Publica si am terminat in 2007 un masterat Management Financiar (3 semestre). Nu este suficient masteratul din 2007 pentru studiile de 3 ani? impreuna au 295 credite.