avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comisionul de administrare cont?!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comisionul de administrare cont?!

Va rog sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac:
Tatal meu este plecat din tara, dar a facut cerere de inchidere a contului de lei care il avea la BRD si in continuare a folosit contul de euro la aceeasi banca. Saptamana trecuta am primit o hartie prin care eram rugati sa sunam la un numar de telefon din Bucuresti al BRD-ului. La telefon o doamna care se ocupa de "recuperari" ne-a spus sa platim 150 lei (comisionul adunat in aproximativ 1 an la 6 lei cat mai erau in cont) ca aceasta suma reprezinta comisionul ambelor conturi.
Eu sincer nu inteleg, ne iau de prosti? La fiecare suma de euro care trece prin contul de euro se opresc tot felul de comisioane.
E normal ce se intampla?
Ce putem face? Numai folosim deloc nici contul de euro si nici nu platesc "datoria"? Te pot executa pentru acest comision?
Va multumesc. :)
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 20:46, 14 Decembrie 2010
n-au cum sa va "execute" pentru acel comision (cum l-or calculaaa, numai ei stiu)... vor trimite hartii si-l vor tot cere la telefon, poate-poate...B-)
Nu va vor executa prin impuscare:)
Dar va pot executa silit, este ca orice alta datorie neplatita.
Daca nu ati mai facut operatiuni in contul respectiv, trebuia si el inchis, asa genereaza alte cheltuieli, cum ar fi comisionul de administrare.
pai daca face cerere de inchidere cont, ii ia comision de "inchidere":))... si poate e mai mare ca asta de acum... asa caaa...:rolleyes:...
Unde este prevazut acest comision de administrare, de inchidere? sau fiecare banca cat considera aplica comisionul?!
nu trebuie sa fie prevazut nicaieri comisionu'...il inventeaza pe loc, ca e concurs de inventii acolo, cu multi absolventi de la filologie...
cat considera fiecare banca... si in interiorul bancii, cat considera fiecare "ofiter" de credit... depinde la care apucati... :))

... lasati-i in pace cu suta lor...:))B-)

Alte discuții în legătură

Cont neinchis la banca crys1976 crys1976 Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca . An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul. An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)
Comision administrare cont inactiv macrisio macrisio In urma cu 4 ani am fost obligat de angajator sa imi fac ard de salariu la o anumita banca ,dupa ce am plecat de la respectiva firma am fost anuntat de ei ca ... (vezi toată discuția)
Inchidere card (si cont) brd student ContSters87133 ContSters87133 Pe 25.07.2016 am inchis cardul de student la o sucursala BRD(cea care imi emisese cardul, o denumesc eu Sucursala 1) si mi-au spus sa revin(la orice ... (vezi toată discuția)