Va rog frumos sa-mi spuneti cand se planul de ocupare a functiilor publice pe anul 2011? unde e prevazut acest termen (baza legala)?
Intampin piedici la locul de munca din cauza acestui plan :( nu pot promova pentru ca Resursele umane nu au prevazut in plan si postul ce ar urma sa-l ocup prin examenul de promovare in clasa.
Chiar se tine cont de acest plan de ocupare a functiilor publice sau e doar un motiv de o mai amana un pic?
ORDINUL nr. 7.660/2006 privind aprobarea Instrucţiunilor pentru elaborarea Planului de ocupare a funcţiilor publice
ART. 7
(1) Ordonatorii principali de credite din administraţia publică centrală sunt obligaţi să transmită Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici propunerile pentru anul următor, conţinând datele prevăzute de art. 21 alin. (1) lit. a)-g) din Legea nr. 188/1999, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, până la data de 1 iulie a fiecărui an.
ART. 10
(1) Ordonatorii principali de credite din administraţia publică locală sunt obligaţi să transmită Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici propunerile pentru anul următor, conţinând datele prevăzute de art. 21 alin. (1) lit. a)-g) din Legea nr. 188/1999, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, până la data de 31 august a fiecărui an.
ART. 14
(1) Aprobarea Planului de ocupare a funcţiilor publice cu nerespectarea prevederilor legale atrage nulitatea actului de aprobare.
(2) Actele administrative de ocupare a funcţiilor publice prin alte modalităţi decât cele propuse şi aprobate prin Planul de ocupare a funcţiilor publice sunt nule de drept.
in concluzie nu pot promova in clasa nici in 2011 :(
Trebuia sa fac in scris vreo cerere din anul 2 de facultate? Compartimentul de resurse umane stia ca eu voi termina studii superioare.
Se poate face vreo rectificativa?
Legea 140/2010 suspenda pana la 31.12.2010 elaborarea planurilor de ocupare a functiilor publice: Art. VI
Aplicarea prevederilor art. 22 alin. (1) lit. o), art. 65 alin. (3) si art. 70 alin. (1) lit. b), alin. (2) si (3) din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cu cele aduse prin prezenta lege, se suspenda pana la data de 31 decembrie 2010
Abia la anul om vedea ce si cum...
1. Trebuia sa faceti cerere cu un an de zile inainte de terminarea studiilor, eu am o persoana pe care am trecut-o de 2 ani si tot nu e in stare sa isi ia licenta...
2. Noua ne-au transmis ca nu au obiectiuni si sa le trimitem o copie dupa plan si dupa actul prin care a fost aprobat. :)
Daca Legea nr. 140/2010 nu face referire si la ordinul nr. 7.660/2006 banuiesc ca au interpretat ca doar ei nu au obligatia sa il faca anul acesta nu si celelalte autoritati=D>