avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Activitate suchea

Activitate suchea

Răspuns la discuția de ce noi femeile ,,iertam,,
doamna VIORAM a pus o problema fara o informare corecta. si eu am fost plecat in spania [[,, MALTRATO ,, ca nu mai stim sa vorbim romaneste]] si nu are dreptate nici pe departe. specific ca nu am lovit o femeie niciodata in viata, chiar daca meritau unele dintre ele prin simplul fapt ca sunt egale cu barbatii si eu cred ca doamna VIORAM a trait undeva intr-un sat si ia fost frica sa plece de langa barbat pentru faptul ca nu avea unde sa mearga. parerea mea este ca putea sa plece si sa il reclame pe sotul dansei si nu sa stea sa suporte bataile. nici in spania nu este asa cum specifica doamna. care este diferenta??? ca in spania barbatul este batut si nu poate riposta din cauza legii?? este la fel in toata lumea. daca suporti bataia este problema ta doamna VIORAM. daca nu trebuia sa pleci de langa el nu sa suporti atat timp bataia. de ce ti se pare mai bine in spania??? ca il poti bate tu pe barbat?? iarasi ajungem la prostie. ca el sta langa o femeie rea. este la fel oriunde in LUME. doar ca nu trebuie sa suportam prostia. ai pus o problema total gresita. cu respect
Răspuns la discuția Vreau sa plec de acasa!
Am 17 ani. Parintii ma pot lua inapoi la ei acasa? Exista vreo cale prin care imi pot alege alt tutore?

nu cunosc legile... sunt o persoana normala. intervin inca o data si sper sa fie cu folos pentru adelina. poate obtine sfaturi ca sunt multi in asemenea situatii, dar trebuie sa dea mai multe detalii. din mesajul ei nu spune ceva nou care nu se intampla zilnic in familii care au o situatie materiala ,,mica'' . daca intradevar are o situatie care cere o rezolvare { profesionala, si parinteasca } asteptati sa intre si sa dea mai multe detalii. eu sincer nu am inteles mai nimic din intrebarea ei. cu respect si o seara placuta
Răspuns la discuția Vreau sa plec de acasa!
nucu.... ce merite ii acorzi adelinei??? nu am inteles. ea are o problema intradevar, dar nu a dat nici macar 2% explicatii. probleme sunt multe si sunt in multe familii din lumea asta. ea daca intradevar a pus o problema pe site-ul acesta ar trebuii sa dea si mai multe detalii. este intradevar o fata cu probleme si ar putea fi ajutata dar daca nu da detalii si noi scriem si ne dam cu parerea este chiar inutil. mi-ar place sa cred ca o sa mai intre si o sa citeasca parerile noastra dar sigur o sa fie greu pentru ea. concluzia!! are probleme intradevar, dar sigur nu are internet si a intrat de la o amica de-a ei si noi stam si scriem degeaba,,, asa nu o putem ajuta deloc.
cu respect
Răspuns la discuția Rezultat recalculare alcoolemie
eu mi-am angajat avocat. nu poti sa faci altceva decat sa astepti , s-au angajeaza un avocat cat mai repede si se poate cere recalcularea de catre el. nu mai astepta ca iti poate da drumul la dosar si atunci o sa afli doar sentinta.
deci sfatul meu este sa iti angajezi un avocat cat mai repede si el o sa faca o delegatie sa o depuna la dosar si o sa plece dosarul la procuratura mai repede. eu astept din iulie si nu am stiut rezultatul decat in momentul cand am mers cu avocatul la politie. daca astepti dupa politie nu o sa mai poti face recalcularea decat sa ceara avocatul la procuror si ai mai putine sanse sa o accepte. avocatul poate cere recalcularea direct de la agentul care ti-a incheiat dosarul. daca astepti sa dea drumul la dosar agentul poti astepta si mai mult de 1 an de zile. angajeaza avocat
doamna avocat stoica ioana ati scris la un moment dat ca permisul se poate redobandi in termen de 1 an de zile de la definitivarea sentintei.
dar dupa aceasta fapta nu ramane cazierul inca 1- 2 ani???
se poate inainte de expirarea cazierului sa fac scoala de soferi din nou??
oricum eu sunt in stadiul de asteptare ca nu stiu nimic despre dosarul meu si nici in ce stadiu este.
va multumesc
salut flaviu09. la mine au trecut aprape 6 luni. nu stiu nici numar de dosar , nici in ce stadiu este dosarul. eu nu am primit decat dovada de retinere si o chitanta de mana precum ca am platit eu proba de sange.
eu am avut 0.59 in aerul expirat si dupa vorbele agentului mi-ar fi iesit rezultatul la sange de 1.05, dar eu nu am vazut nimic. nici eu nu sunt intr-o situatie materiala foarte buna si de aceea nu am fost sa ma interesez la un avocat. nici eu nu stiu sigur ce trebuie sa fac. am inteles ca in momentul prelevarii probei de sange trebuia sa fie martori. dar ce martori?? asistenta si colegul agentului se considera martori?? am inteles ca legal cand se ia proba de sange pentru alcool locul se curata cu apa si sapun, nicidecum cu alcool sanitar. agentul care mi-a facut dosarul este mana dreapta a comandantului si daca il intreb pe agent in ce stadiu este dosarul imi spune sa astept si daca ma duc la comandant ma injura ca nu are timp de mine. de aceea nici nu am fost pana acum la comandant, unde mai pui ca dupa 4 luni m-a chemat la politie sa dau o declaratie la dosar si atunci a mai venit un baiat care mi-a spus agentul ca de fapt este martorul din seara cu pricina. si eu am vazut martorul prima oara dupa 4 luni. in schimb martorul scria ce ii dicta agentul el nici macar nu stia ce scrie. in schimb agentul cu pricina imi poarta pica mie ca persoana de multi ani si mi-a spus mai pe ocolite un pic ca o sa dea drumul la dosar cand o sa vrea el. eu acum astept sa ma interesez la un avocat direct si sa imi spuna ce am de facut c-a sa pot face contestatie si recalculare pentru a redobandi permisul innapoi. aveam toate gradele mai putin motorete. bafta
unde trebuie sa merg pentru a cere o recalculare??
nu am nici un document in afara de dovada constatatoare din ziua cand am fost oprit.
ce documente imi trebuiesc??
va multumesc pentru raspunsuri
pot sa fac recalculare la MINA MINOVICI sa platesc recalcularea si ulterior pe baza rezultatului sa fac contestatie s-au sa las la aprecierea agentului ???
0.59 in aerul expirat si dupa spusele agentului constatator in sange a fost de 1.05.
problema este ca eu nu stiu mai nimic despre starea dosarului s-au altceva.
eu tot cred ca face abuz de haina si serviciu.
m-ar interesa daca as putea sa il reclam si pentru retinerea actului de identitate fortat? eu nu am vazut nici un document din dosar. nu stiu mai nimic despre dosar decat ce mi s-a spus de catre agentul constatator
cum ai facut sa stai doar 5 luni fara permis??
explica-ne si noua ca si eu sunt in situatia asta.
doar ca mie mi-a iesit 0.59 in aerul expirat si nici macar nu am primit proces verbal. te rog sa ne spui cum ai facut ca si eu sunt dependent de permis. este singurul lucru care ma face sa supravietuiesc in tara asta