In data de 10 iune 2012 in urma furtunii ni s-au ars televizorul si centrala termicape gaz. alti 4 vecini sunt afectati. Am facut o cerere in data de 11 iunie la electrica si ni s-a spus ca nu o sa primim nici o despagubire. Dupa lungi insistente ne-au spus ca o sa vina o comisie la fiecare vecin, dar nu a venit nimeni. Va rog sa ne sfauti ce sa facem. O sa primim despagubire?
Va multumesc!
Am fost sunata ieri de politie ca trebuie sa dau o declaratie pt ca am dosar penal din cauza ca nu am declarat ca am inchiriat garsoniera ce o detin. Sunt pensionara cu o pensie de 350 ron si din banii de la chirie ma mai potintretine. Pe fiecare an platesc impozitul la primarie si nu stiam ca mai trebuie sa platesc ceva. Politistul mi-a spus ca am luat suma de 15500 ron in perioada 2007 - 2010, doar ca nu e adevarat. Chiriasii pe care i-am avut nu mi-au platit mai bine de o jumatate de an, de abia i-am scos afara dupa mult timp si m-au lasat cu restante de peste 2400 ron pe care le-am platit eu. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac. Va multumesc!
Am 58 de ani si sunt pensionata pe caz de boala din 1996, gradul II- cancer tiroidian, iar pensia e de 350 lei. Sunt ramasa vaduva din1993.
Va rog sa-mi spuneti daca am dreptul si la pensie de urmas- vaduva.