avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... PRIMESC DESPAGUBIRE?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

PRIMESC DESPAGUBIRE?

In data de 10 iune 2012 in urma furtunii ni s-au ars televizorul si centrala termicape gaz. alti 4 vecini sunt afectati. Am facut o cerere in data de 11 iunie la electrica si ni s-a spus ca nu o sa primim nici o despagubire. Dupa lungi insistente ne-au spus ca o sa vina o comisie la fiecare vecin, dar nu a venit nimeni. Va rog sa ne sfauti ce sa facem. O sa primim despagubire?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:01, 14 Iunie 2012
Chiar daca va veni cineva de la Electrica si va face o constatare...este putin probabil sa obtineti despagubiri. Ar trebui sa va adresati urgent cu o plangere si la Oficiul pentru protectia consumatorului, aratand ca ati luat deja legatura cu Electrica, fara niciun rezultat pana acum.
In situatia in care bunurile proprietate nu sunt asigurate,nu exista temei legal pentru care sa puteti solicita despagubire
De regula unitatea mentionata se exonereaza de responsabilitate,justificand situatia eventual prejudiciile cauzate in urma unor fenomene meteo ca datorata unor conditii independente de serviciul furnizat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune furtuna MariaEmilia MariaEmilia In timpul unei furtuni cu tunete si fulgere, contorul electric al casei aflat in strada, la 1 metru de un stalp de electricitate, a fost TRAZNIT si o parte ... (vezi toată discuția)
Probleme cu electrica teisoara teisoara Buna ziua, va rog sa ma ajutati in demersul meu cu cateva sfaturi.Parintii mei locuiesc la tara undeva la 70 km de Galati.Din cauza fluctuatiilor mari de ... (vezi toată discuția)
Acoperiș bloc picat pe mașină, furtuna 28 iulie 2021. cine este vinovat?:( Rcoltz Rcoltz Bună! Vin cu o rugăminte. În urma furtunii din data de 28 iulie 2021, un acoperiș al unui bloc de 10 etaje din București central, a picat pe mașina mea, ... (vezi toată discuția)