Buna ziua,
va rog sa ma ajutati in demersul meu cu cateva sfaturi.Parintii mei locuiesc la tara undeva la 70 km de Galati.Din cauza fluctuatiilor mari de tensiune s-a ars motorul congelatorului,televizorul l-am adus la reparat de mai multe ori,becurile din casa raman de multe ori cu lumina de opait brusc datorita caderilor de tensiune.Ultima data am adus tv la reparat si aici mergea perfect.Cum am putea sa demonstram ce se intampla acolo pt.ca e strigator la cer,dintr-odata ramai in bezna ca si cum cineva sudeaza dar se strica toata aparatura din casa.Cui sa ma adresez, ce formulare sa completez ,pe cine sa trag la raspundere pt.aceasta situatie care persista de ani buni.
Va multumesc
Buna ziua !
Sesizati Electrica S.A.,( avand in vedere ca problemele nu cred ca apar numai la dumneavoastra, puteti mobiliza si alte persoane din zona sa actioneze astfel, impreuna cu dumneavoastra) prezentandu- le situatia si notificandu- le ca , in cazul nerezolvarii problemelor, veti fi nevoit sa actionati legal pentru recuperarea prejudiciului cauzat. In urma raspunsului primit, daca acesta este nefavorabil iar problemele nu s- au remediat, va sfatuiesc sa actionati in instanta societatea de distributie a energiei electrice.
Cu stima !
Daca disfunctiile sunt cauzate de reteaua operatorului national ,rezulta ca nu sunteti singurul care a suferit prejudicii la bunurile personale
Ca masura de siguranta a bunurilor pentru viitor ,achizitionati stabilizator de tensiune individual ,care sa va protejeze consumatorii dvs
Disfunctiile mentionate trebuiesc sesizate .notificate oficial la operatorul national
Existand contract de furnizare servicii ,puteti formula plangere la OPC